Jose Mourinho şi-a găsit echipă la doar două săptămâni după ce a fost dat afară de la Tottenham. The Special One va antrena în Serie A

Portughezul Jose Mourinho va fi antrenorul echipei de fotbal AS Roma începând din sezonul viitor, a anunţat marţi clubul din capitala Italiei.

04 mai 2021, 17:08
Jose Mourinho şi-a găsit echipă la doar două săptămâni după ce a fost dat afară de la Tottenham. The Special One va antrena în Serie A

Jose Mourinho a semnat un contract pe trei ani cu AS Roma, ce se va despărţi la finalul actualei stagiuni de tehnicianul Paulo Fonseca, şi el portughez, după cum transmite BBC.

Mourinho a fost demis pe 19 aprilie de gruparea engleză Tottenham Hotspur. În Italia, el a mai pregătit-o, între 2008 şi 2010, pe Inter Milano, cu care a reuşit în 2010 o triplă istorică, echipa câştigând atunci campionatul, Cupa Italiei şi Liga Campionilor. Portughezul de 58 ani a cucerit Liga Campionilor şi cu FC Porto, în 2004.

Citeşte şi Gică Hagi vrea să antreneze o naţională mare: „Îmi place echipa SUA”

Portughezul Jose Mourinho a fost demis din postul de antrenor al echipei engleze de fotbal Tottenham Hotspur  după o serie de rezultate nesatisfăcătoare înregistrate de gruparea londoneză.

În acest sezon, Mourinho a suferit zece înfrângeri pe parcursul unei singure ediţii de campionat, pentru prima oară de la debutul carierei sale de antrenor, subliniază BBC.

Jose Mourinho a preluat-o pe Tottenham în noiembrie 2019, când l-a înlocuit pe argentinianul Mauricio Pochettino, cel care pregăteşte în prezent formaţia franceză Paris Saint-Germain.

Citeşte şi Jose Mourinho a fost dat afară de la Tottenham. Suma imensă pe care o va primi drept despăgubire