Jose Mourinho, suspendat şi amendat cu 67.500 euro. Antrenorul i-a criticat pe arbitri

Jose Mourinho, antrenorul lui Chelsea, a fost suspendat un meci şi a primit o amendă de 50.000 lire sterline (67.500 euro) din cauză că a criticat arbitrajul după ultima înfrângere suferită de londonezi, 1-3 în faţa lui Southampton.

14 oct. 2015, 19:01
Jose Mourinho, suspendat şi amendat cu 67.500 euro. Antrenorul i-a criticat pe arbitri

Federaţia Engleză de Fotbal, care a dictat penalităţile împotriva lui Mourinho, a motivat că afirmaţiile acestuia după meciul cu Southampton au fost „tendenţioase la adresa arbitrului şi au încălcat regulamentul”. Suspendarea de o etapă va fi aplicată la meciul cu Aston Villa, pe care Chelsea îl va juca sâmbătă. Totodată, antrenorul londonezilor va trebui să plătească o amendă de 67.500 euro.

Vezi şi Jose Mourinho arată ca un cerşetor în tribune, la Ucraina-Spania. Pozele care au devenit virale FOTO

„Mou”, care are deja un bogat cazier disciplinar, a declarat, printre altele, că arbitrilor le este frică să ia decizii în favoarea lui Chelsea, de teama unor posibile critici ulterioare. De asemenea, el s-a înfuriat foarte tare după ce Radamel Falcao a fost avertizat pentru simulare după un contact cu portarul advers, în suprafaţa de pedeapsă, spunând că echipa sa ar fi trebuit să primească penalty.

Cu opt puncte în opt meciuri, Chelsea are cel mai slab start de sezon după sezonul 1978-1979, la finalul căruia a retrogradat în liga secundă. În prezent, echipa se află pe locul 16 în clasament, din 20 de echipe.