Joshua Castellano, amendă şi dosar penal. Patronul clubului Bamboo a sărbătorit ziua de naştere a fiului său

Joshua Castellano a primit amendă şi i s-a deschis dosar penal, pentru zădărnicirea combaterii bolilor după o petrecere organizată într-un local din sectorul 2 al Capitalei, la care au participat 19 persoane. De asemenea, cei prezenți au fost amendați, în total, cu peste 50 de mii de lei.

24 nov. 2020, 10:09
Joshua Castellano, amendă şi dosar penal. Patronul clubului Bamboo a sărbătorit ziua de naştere a fiului său
Joshua Castellano, amendă şi dosar penal

Joshua Castellano, amendă şi dosar penal. Potrivit G4Media.ro, petrecerea era dată cu ocazia zilei onomastice a fiului patronului clubului Bamboo, evenimentul având loc chiar în localul acestora.

Citeşte şi: Iubita unui milionar, accident cu bolidul de lux. Femeia s-a răsturnat cu maşina în Bucureşti

Joshua Castellano, amendă şi dosar penal

La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 00:00, politisti ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Politie, au depistat în urma unei sesizări prin 112 la o adresă din Bucuresti, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică la care participau aproximativ 19 de persoane.

Față de participantii la eveniment a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenzi în valoare totală de 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului evenimentului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Zadarnicirea combaterii bolilor” .”

Joshua Castellano, jaf de un milion de euro

Dosarul de un milion de euro al celebrului afacerist Joshua Castellano, care deține și un club de lux din Capitală urmează să fie trimis în judecată, asta după ce instanța a hotărât să respingă cererea tâlharilor prin care contestau rechizitoriul întocmit de procurori.

Citeşte şi: Vincenzo Castellano a înlocuit-o pe Antonia cu o BOMBĂ-SEXY. Au apărut primele imagini cu cei doi FOTO

Pentru a putea da spargerea, hoții au colaborat cu unul dintre bodygurazii clubului deținut de afacerist. Întrucât clubul se află la doar doi pași de locuința lui Castellano, bodyguardul știa dacă acesta este sau nu acasă.

Chiar în ajunul Cărciunului 2018 hoţii au spart locuinţa lui Castellano, de unde au furat o cutie de valori, ceasuri și mai multe bijuterii, toate acestea estimate la o valoare de un milion de euro. La scurt timp după jaf, hoții au fost prinși. Este vorba de trei bărbaţii, unul de 46 de ani şi aklţi doi de 40 de ani.

Inițial, afaceristul Joshua Castellano nu a vrut să recuoască faptul că a fost jefuit. Ulterior, a depus plângere la poliție. Hoții care au dat lovitura acasă la omul de afaceri fac parte din clanul interlop Mogoș, binecunoscut în orașul Pantelimon, o grupare periculoasă specializată în spargerea de case și apartamente de lux. În 2013, membri ai aceleiași grupări au dat spargere și la casa politicianului Theodor Stolojan.