Spitalul pentru jucării defecte. Vezi ce se întâmplă cu „pacienţii” VIDEO

Deşi pare o glumă, angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială din Bucureşti au luat treaba în serios. La ei ajung saci întregi de păpuşi "rănite" care sunt "tratate" şi trimise mai apoi copiilor defavorizaţi, informează România TV. Există chiar şi un medic al jucăriilor care operează voluntar pacienţii de plastic sau pluş.

02 apr. 2013, 20:28
Spitalul pentru jucării defecte. Vezi ce se întâmplă cu „pacienţii” VIDEO

Spitalul de jucării înseamnă în primul rând un centru de colectare al jucăriilor stricate sau nu neapărat stricate cât uzate moral. Mulţi care donează aceşti pacienţi la spitalul de jucării sunt oameni care au strâns jucăriile de-a lungul anilor, jucăriile copiilor lor„, a declarat Iuliana Ghiţă, director coordonare asistenţă socială.

Jucăriile sunt aduse la spitalul de jucării, de unde le preia bineînţeles doctorul de jucării. Echipat regulamentar cu halat alb şi un zâmbet larg, medicul pacienţilor cu piele sintetică rămâne după programul din cadrul direcţiei pentru a-şi face nobila meserie.

Chiar dacă nu suntem atelierul lui Moş Crăciun scopul nostru principal este să oferim pacienţilor noştri, jucăriile, posibilitatea de a face ce ştiu ele mai bine şi anume să aducă fericire pe chipurile copiilor„, a precizat Valentin Dinu, „doctor” la spitalul de jucării.

Ajunse ca noi, miile de jucării vor fi trimise la copiii necăjiţi pe 1 iunie, de ziua celor mici.