Jucătoarea care a făcut furori cu ţinuta de la Wimbledon: „Merge la nuntă?”

Camila Giorgi (31 de ani, 48 WTA) a fost eliminată în primul tur de la Wimbledon, după 2-6, 4-6 cu Varvara Gracheva (22 de ani, 41 WTA), dar nu înainte de a atrage toate privirile asupra ţinutei sale.

07 iul. 2023, 11:28
Jucătoarea care a făcut furori cu ţinuta de la Wimbledon: „Merge la nuntă?”

Sportiva din Italia a ieșit mai mult în evidență la această ediție de la Wimbledon prin echipamentul neconvențional folosit, o rochiţă care i-a dus pe spectatori cu gândul la o petrecere de nuntă.

Camila Giorgi a apărut îmbrăcată într-un echipament alb, cum cer regulile de la Wimbledon, dar cu elemente de dantelă.

Apariția Camilei Giorgi, cum se întâmplă adesea cu italianca, a stârnit nenumărate reacții pe rețelele sociale.

”Merge și la nuntă?”, ”Când ai un meci de tenis la 11 și nuntă la 14”, au fost câteva dintre reacții, potrivit Sportskeeda, potrivit Digisport.

Au fost și urmăritori care i-au apreciat ținuta: ”E perfectă”, ”A câștigat titlul pentru cel mai bun echipament”, ”Ținută de campioană”.

Camila Giorgi

De-a lungul istoriei, jucătoare ca surorile Williams, Aravane Rezai sau Bethanie Mattek-Sands, care chiar și-a căpătat supranumele de ”Lady Gaga a tenisului” pentru ținutele mai puțin convenționale purtate, au surprins prin echipamentul în care au jucat. Imaginile au rămas în memoria colectivă datorită ineditului lor.

Citeşte şi: Victor Ciutacu: CTP e ca unchiul ăla beat de la țară de la nunțile românești. Care bagă capu-n toate pozele şi spune bancuri porcoase