Jucători profesioniști de Poker pe care merită să-i urmărești pe social media

Dacă ești un fan al pokerului, atunci cu siguranță urmărești turneele profesioniste, iar numele celor mai celebri jucători nu îți sunt străine.

06 sept. 2022, 14:23
Jucători profesioniști de Poker pe care merită să-i urmărești pe social media

Avantajul în a urmări activitatea pariorilor de renume este că ai posibilitatea de a studia strategiile folosite de aceștia, dar și pentru a te inspira din atitudinea pe care aceștia o au față de competițiile importante. Dacă nu ești pasionat de poker, îți poți încerca norocul la Book of Ra.

1. Daniel Negreanu  

Daniel Negreanu este unul dintre cele mai mari și mai cunoscute nume din poker. Acesta este membru al Hall of Famer și a câștigat peste 46,2 milioane de dolari în turnee live. Mai mult, Negreanu deține șase brățări WSOP, precum și nenumărate alte realizări.

Dar canadianul – care și-a obținut cetățenia americană în 2016 – este, de asemenea, foarte vocal în ceea ce privește politica, problemele sociale și alte lucruri, și nu se teme de controverse.

Așadar, dacă te așteptai doar la Negreanu jucând poker, pregătește-te să primești mult mai mult decât atât dacă te decizi să apeși butonul de follow pe rețelele de socializare.

2. Doug Polk  

Doug Polk este un nume bine cunoscut în cercurile de poker pe mize mari și a fost considerat unul dintre cei mai buni jucători de Heads Up Hold’em pentru o vreme, datorită unor rezultate excelente.

Acesta a câștigat peste 9,5 milioane de dolari în turnee live, așa că nu există niciun dubiu cu privire la abilitățile sale de poker. Polk, care s-a întors după ce a luat o pauză de la mesele de joc, merită urmărit pe Twitter pentru valoarea de comedie (sau dacă ești fan cripto). Deși este un om important, nu se sfiește să se implice în dialogul cu cei care îl urmăresc, așa că nu ezitați să îl trimiteți pe Twitter.

3. Phil Hellmuth  

Poate că Hellmuth nu se află pe lista tuturor persoanelor pe care să le urmărească, dar pentru mulți fani ai pokerului, el rămâne unul dintre cei mai mari jucători ai acestui joc.

Cu 16 brățări WSOP (mai multe decât orice alt jucător), peste 28,4 milioane de dolari în câștiguri în turnee și mai multe cărți de poker în palmares, este greu de contestat talentul acestuia.

Phil își face partea sa de promovare a pokerului, scriind pe rețelele de socializare despre orice turneu la care ar putea juca. De asemenea, dacă îl vei urmări online, vei avea parte de detalii din culisele vieții personale a lui Hellmuth, ceea ce este întotdeauna distractiv.

4. Joey Ingram 

Joey Ingram ar putea fi supranumit jurnalistul de investigație al lumii pokerului.

„Papi” depune un efort susținut în a dezvălui cele mai mari escrocherii și scandaluri din comunitatea de poker, iar toată lumea pare să-l iubească pentru asta.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai recente evenimente care nu apar întotdeauna pe primele pagini ale marilor site-uri de știri, atunci trebuie neapărat să-l urmărești pe Ingram pe rețelele de socializare.

5. Fedor Holz  

Fedor Holz este unul dintre cei mai cunoscuți tineri din lumea pokerului. El a avut o cursă nebună în turneele cu mize mari, acumulând câștiguri live în carieră de peste 33,4 milioane de dolari în doar câțiva ani.

A avut un succes extraordinar jucând online, este ambasador pentru GGPoker și conduce site-ul de antrenament Pokercode, așadar dacă vrei să afli cele mai recente informații din poker sau te întrebai ce a mai făcut Holz în ultima vreme, atunci merită să-l urmărești.

6. Phil Galfond  

Phil Galfond este una dintre cele mai strălucite minți din lumea pokerului. Blogul său și postările de pe forumurile de specialitate pe o varietate de subiecte au fost întotdeauna bine primite de comunitatea de poker. Nu doar pentru că știe despre ce vorbește, ci o face într-un mod extrem de relevant.

Galfond este destul de activ pe Twitter și discută multe subiecte relevante pentru comunitate, cum ar fi utilizarea HUD-urilor, trișatul, împărtășirea de sfaturi și trucuri și multe altele. Merită cu siguranță să fie urmărit.

7. Jason Mercier 

Aproape de 20,1 milioane de dolari în câștiguri din turnee live, Mercier a zdrobit circuitul de turnee ani de zile și și-a împărtășit cunoștințele cu peste 131.000 de urmăritori pe Twitter.

8. Erik Seidel 

Erik Seidel a fost întotdeauna unul dintre „asasinii tăcuți” ai jocului. Întotdeauna calm la mesele de joc și fără să caute lumina reflectoarelor, Seidel a adunat peste 40 de milioane de dolari în câștiguri de turnee.

Dacă te întrebi ce a mai făcut în ultima vreme, cel mai bine este să îl urmărești pe Twitter, unde împărtășește frecvent informații din viața de zi cu zi și din circuitul de poker.

9. Shaun Deeb 

Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai deschiși jucători de poker de pe Twitter, Sean Debb nu este străin de a provoca agitație.

Vremurile s-au schimbat pentru Sean, care s-a îndepărtat în mare parte de mesele de joc, concentrându-se pe creșterea familiei și pe alte afaceri.

În ciuda faptului că joacă mai puțin, el este activ pe social media în perioada desfășurării WSOP și a altor evenimente cheie, și încă nu se poate abține să nu facă haz de necaz pe seama unor jucători precum Doug Polk și Daniel Negreanu.

10. Bart Hanson  

Bart Hanson este un nume bine cunoscut în cercurile de poker. Dacă urmărești meciurile de poker la televizor sau în transmisiuni live, s-ar putea să-l fi auzit comentând partidele cu mult tact. Potrivit multora dintre colegii săi, Hanson este unul dintre cei mai buni comentatori din zonă.

Totuși, Bart este mai mult decât atât. De fapt, el este un jucător de poker foarte bun, cu rezultate solide la activ.

Fluxul său de pe Twitter este plin de sfaturi extrem de pertinente, link-uri către podcast-uri și videoclipuri de antrenament care explică diferite mâini și concepte de strategie.

Concluzie

Cu siguranță utilizezi zilnic una sau mai multe rețele de socializare. Pentru a-ți îmbogăți nu doar cultura generală ci și abilitățile de joc, îți recomandăm să îi urmărești pe toți cei enumerați mai sus. Te asigurăm că vei avea doar de câștigat!