Jucătorii i-au ras mustaţa lui Ionuţ Popa. Antrenorul Timişoarei este de nerecunoscut FOTO

Ionuț Popa (64 de ani), antrenorul lui ACS Poli Timişoara, a onorat pariul pe care l-a pus cu jucătorii și anume că-și va rade mustața în cazul în care echipa se va menține în prima ligă.

16 iun. 2017, 08:17

În vestiar, după ce a cântat alături de fotbaliști, refrenul preferat fiind ”Să vină banii la băieți!”, și ”Mustața!, Mustața!”, Ionuţ Popa a început procesul de îndepărtare a mustății. Mai întâi a tuns-o, fiind ajutat și de Straton, după care s-a bărbierit, diferența de look fiind una uriaşă.

De altfel, la conferința de presă, de după meci, antrenorul chiar a glumit pe seama noului său aspect. ”Acum vreo 30 de ani, când am fost la mare, nu aveam mustață și toate babele erau îndrăgostite de mine, că au zis: ‘Uite, copilașul ăsta e cuminte și e băiat frumușel’ (n.r. – râde)”, a spus Popa.

Mai târziu, Popa a explicat cum a ajuns să nu mai fie cunoscut de nimeni la ieșirea din stadion. „Am pierdut mustața. Am avut un pariu pus cu jucătorii și am crezut că ei uită. Când a venit primarul Robu în vestiar și m-a îmbrățișat, ei trăgeau de mine. M-am tuns, am dat mustața jos și la ieșirea din stadion nu mă mai cunoștea nimeni. Cu mustață eram inamic, acum nu mai sunt inamic„, a spus Ionuț Popa, în cadrul emisiunii „Digi Sport Special”.