Jucătorii şi angajaţii FC Rapid au intrat în grevă

Publicat: Vineri, 16 August 2013 16:45 // Actualizat: Vineri, 16 August 2013 17:02 // Sursa: RTV.net

Jucătorii, antrenorii şi angajaţii clubului Rapid au intrat, vineri, in grevă, nemulţumiţi de faptul că noii acţionari Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu le-au achitat salariile.

Foto: fzr.wgz.ro

Surse din cadrul grupării giuleştene au declarat, pentru Mediafax, că salariile pe ultimele trei luni şi jumătate nu au fost plătite.

"Nimeni nu a mai primit niciun ban în ultimul timp. S-au plătit banii până în aprilie şi atât. Pe mai, iunie, iulie şi acum august nu am primit nimic în afară de promisiuni. În aceste condiţii nu ştiu cine poate rezista. Toţi suntem îngrijoraţi de situaţia financiară a clubului", au declarat sursele citate.

Tehnicianul Marian Rada programase pentru vineri dimineaţă un antrenament, dar acesta nu a mai avut loc. Jucătorii veniţi la baza sportivă Pro Rapid au refuzat să se îmbrace în echipamentul de antrenament şi au solicitat să discute cu acţionarii Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu.

Greva jucătorilor şi a celorlalţi angajaţi ai clubului Rapid vine la o zi după decizia celor 19 suporteri aflaţi în greva foamei, de a renunţa la protestul lor după opt zile. Fanii au protestat la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu solicitând demisia conducătorilor FRF şi LPF, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir.

În această săptămână, fanii rapidişti au organizat şi două mitinguri în faţa sediilor Ligii Profesioniste de Fotbal şi Federaţiei Române de Fotbal, prin care au cerut de asemenea demisia conducătorilor acestor două foruri, vinovate în opinia lor de situaţia în care se află clubul giuleştean.

Citeşte şi Protest al suporterilor echipei Rapid în faţa sediului FRF VIDEO

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
18 aug 18:16
...vineri, in grevă, nemulţumiţi de faptul că noii acţionari Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu le-au achitat salariile. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
16 aug 20:21
...vineri, in grevă, nemulţumiţi de faptul că noii acţionari Adrian Zamfir şi Nicolae Cristescu nu le-au achitat salariile. Citește mai departe…

...
1
EUR
4.8750
RON
27 Sep
noapte 12 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H