Jucătorii Stelei îl aşteaptă pe Reghecampf la echipă: Normal că vreau să lucrez din nou cu el

Laurenţiu Reghecampf s-ar putea întoarce la Steaua, în iarnă, după ce Mirel Rădoi şi-a prezentat demisia. Revenirea antrenorului care a adus două titluri consecutive pentru roş-albaştri este privită cu ochi buni de către jucătorii campioanei.

01 dec. 2015, 12:56
Jucătorii Stelei îl aşteaptă pe Reghecampf la echipă: Normal că vreau să lucrez din nou cu el

Cornel Râpă este unul dintre jucătorii aduşi la Steaua în timpul primului mandat al lui Laurenţiu Reghecampf, iar fundaşul dreapta ar fi încântat să colaboreze din nou cu tehnicianul care, în prezent, se află sub contract cu Litex Loveci.

Citeşte şi GIGI BECALI ameninţă: Dacă nu intru în play-off, desfiinţez clubul

Normal că mi-aş dori să lucrez din nou cu Reghecampf. E un antrenor care a dus Steaua pe cele mai înalte culmi şi e normal să-ţi doreşti să lucrezi cu un antrenor care a cucerit tot şi cu care ai jucat în Champions League„, a declarat Cornel Râpă.

Varianta revenirii lui Laurenţiu Reghecampf în Liga 1 a fost lansată de presa bulgară, dar antrenorul a refuzat să confirme acest scenariu. „Nu vreau să intru în discuţii de acest gen. Să lăsăm lucrurile să se liniştească, n-are rost să învolburăm şi mai mult apele„, a spus Reghe.