Jucătorii Stelei vor să facă Sărbătorile la Poarta Albă, alături de Gigi Becali

Jucătorii nu-l uită pe Gigi Becali. Ei i-au transmis lui Reghecampf că vor să-i facă o vizită şefului lor înainte de Sărbători la penitenciarul de la Poarta Albă.

19 dec. 2013, 14:29
Jucătorii Stelei vor să facă Sărbătorile la Poarta Albă, alături de Gigi Becali

Laurenţiu Reghecampf a discutat cu patronul din Ghencea, dar răspunsul a fost unul negativ. Surse din anturajul familiei lui Gigi Becali au dezvăluit că acesta le-a spus oamenilor săi să nu îi lase pe fotbalişti să îl viziteze la închisoare. „Spuneţi-le băieţilor că le mulţumesc că se găndesc la mine, dar e bine să nu vină… Nu vreau să mă vadă după gratii. Mai mult, nu vreau că băieţii să umble cu paparazzii după ei.Totodată, mai spuneţi-le că dacă or să cîştige campionatul niciunul dintre ei nu o să fie nemulţumit. Voi avea grijă ca ei să primească pînă la ultimul ban..”, le-a spus Becali, scrie fanatik.ro.

„Reghe şi Meme îl vor vizita”

Aceeaşi sursă ne-a mai dezvăluit că la finalul meciurilor din Liga I, înainte de Crăciun, Gigi Becali îi va primi la penintenciar doar pe Mihai Stoica şi Laurenţiu Reghecampf pentru a discuta despre perioada următoare şi despre strategia de transferuri. Nu în ultimul rînd latifundiarul din Pipera va trebui să îşi dea ok-ul pentru lista celor care vor fi disponibilizaţi în această iarnă.