Judecătoare de 25 de ani, în centrul unui SCANDAL din cauza unei fotografii sexy. Cine este Maria Cozma

Maria Cozma este o tânără judecătoare de 25 de ani, din Chişinău, care s-a trezit în mijlocul unui scandal care a ajuns chiar şi în presa occidentală. Cauza: o fotografie postată pe Twitter, în care apare în costum de baie.

07 nov. 2014, 11:06

Maria Cozma a postat pe Twitter imaginea în care apare pe un balcon, îmbrăcată doar în costum de baie, însă nu s-a gândit nicio clipă că aceasta îi va pune în pericol cariera.

(w500)

„Această imagine inofensivă a unei doamne în bikini a stârnit indignarea societății moldovenești. Este vorbă de o judecătoare pieptoasă care și-a dat hainele de pe ea și și-a postat poza pe internet”, scrie The Daily Star, care este doar una dintre publicaţiile din vest care au prezenta cazul judecătoarei de la Chişinău.

Maria Cozma a devenit recent judecător la Judecătoria sectorului Ciocana, potrivit deschide.md., care notează că tânăra ar fi nepoata șefului Curții Supreme de Justiție din Republica Moldova, Mihai Poalelungi. Cozma a fost numită prin ordinul șefului statului, Nicolae Timofti, în luna iulie curent în calitate de judecător la Judecătoria Ciocana.

(w500)Foto: deschide.md

Maria Cozma, în vârstă de 25 de ani, s-a născut în localitatea Ghindeşti, raionul Floreşti.