Judecătoarea Geanina Terceanu, fosta iubită a lui Cristi Borcea, vrea să lucreze ca avocat

Fosta iubită a lui Cristi Borcea, judecătoarea Geanina Terceanu, arestată pentru că ar fi primit mită pentru a pronunţa o soluţie de achitare în "Dosarul Transferurilor", a cerut voie Curţii de Apel Bucureşti să-şi ducă fiica la grădiniţă, dar şi să părăsească temporar arestul la domiciliu, instituit pe numele ei, pentru a se putea angaja. Aceasta vrea să lucreze la cabinetul avocatului Viorel Mocanu, apărător al Oanei Zăvoranu şi Sorin Oprescu, potrivit România TV.

12 ian. 2016, 11:49
Judecătoarea Geanina Terceanu, fosta iubită a lui Cristi Borcea, vrea să lucreze ca avocat

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au admis cererea judecătoarei Geanina Terceanu de a fi lăsată să îşi ducă şi să-şi aducă fiica la grădiniţă, de luni până vineri, între orele 09.00-10.00 şi 12.00-13.00. În schimb, ei au respins, în primă instanţă, solicitarea de a fi lăsată să părăsească domiciliul, pentru a se angaja, informează România TV.

De asemenea, judecătoarea Geanina Terceanu solicită judecătorilor să fie lăsată să stea de vorbă cu sora sa, care este martor în dosarul Transferurilor. Cererea i-a fost respinsă ca fiind nefondată.

Geanina Terceanu, judecător suspendat în cadrul Tribunalului Bucureşti, a fost plasată în arest la domiciliu în data de 10 decembrie 2015, la aproximativ trei sptămâni după ce a fost arestată preventiv pentru luare de mită. În 4 decembrie 2015, magistraţii Curţii de Apel Bucureşti respinseseră, inţial, solicitarea acesteia referitoare la înlocuirea măsurii arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu, însă, ulterior, contestaţia formulată de Geanina Terceanu a fost admisă de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Magistraţii instanţei supreme, care au înlocuit arestul preventiv cu cel la domiciliu, au dispus ca judecătoarea Geanina Terceanu să execute acest mandat chiar în apartamentul cumpărat, în luna mai a anului 2012, cu o parte din şpaga primită de la fraţii Ioan şi Victor Becali. Este vorba despre o locuinţă achiziţionată de către judecătoare într-un bloc din Bulevardul Barbu Văcărescu.

Judecătoarea Geanina Terceanu a recunoscut relaţia amoroasă şi pasageră pe care a avut-o cu Cristi Borcea, potrivit unor surse judiciare citate de România TV.