Judecătoarea Geanina Terceanu a vorbit despre întâlnirile amoroase cu Cristi Borcea şi plicurile cu bani

Judecătoarea care i-a achitat pe greii fotbalului în Dosarul Transferurilor a povestit la DNA cum a luat mită de la Cristi Borcea. Avocatul Iorgovan Junior le-a făcut cunoştinţă celor doi şi a ajutat-o pe Geanina Terceanu să pună mâna mai repede pe bani. În schimb, Borcea nu recunoaşte nimic.

13 ian. 2016, 13:34
Judecătoarea Geanina Terceanu a vorbit despre întâlnirile amoroase cu Cristi Borcea şi plicurile cu bani

După ce fraţii Becali i-au luat-o înainte şi au recunoscut tot în faţa procurorilor, Geanina Terceanu nu a avut de ales şi a povestit şi ea cum a pus mâna pe mita de la Cristi Borcea. Judecătoarea spune că a fost dusă la casa din Pipera a dinamovistului chiar de fiul lui Antonie Iorgovan.

Terceanu le-a spus procurorilor cum, după o discuţie, rămasă singură în casă cu Borcea, fostul acţionar Dinamo i-a băgat în geantă un plic cu bani. Şi mare i-a fost surpriza atunci când a ajuns acasă şi a văzut că este vorba despre suma de 10.000 de euro.

Numai că judecătoarea nu a considerat banii ca fiind o şpagă, ci un cadou. Asta pentru că mai apoi a recunoscut că s-a întâlnit de câteva ori cu Borcea şi că au avut o relaţie amoroasă.

După ce au fost făcute toate aceste dezvăluiri, fiul lui Iorgovan a ajuns să fie urmărit penal pentru mărturie mincinoasă. De gol l-a dat şi declaraţia unui martor.

„Ştiu de la judecătoarea Terceanu Geanina că, înainte de pronunţarea hotărârii în dosarul Transferurilor, Borcea Cristian l-a trimis pe avocatul Iorgovan, fiul răposatului Antonie Iorgovan, să-i dea acesteia suma de 10.000 euro”, a spus martorul, potrivit gândul.info.

De altfel totul s-a terminat rău şi pentru judecătoare şi fraţii Becali, care au ajuns în arestul central.

Cristi Borcea, arestat şi el preventiv pentru dare de mită, a fost din nou audiat la DNA, însă nu a recunoscut nimic. A cerut doar să dea declaraţii pentru a putea fi mutat de la arest la spitalul penitenciar Jilava, unde ar putea fi tratat mai bine pentru problemele pe care le are cu inima.