JUDECĂTORII au fost UIMIŢI: Povestea bărbatului care a preferat ÎNCHISOAREA decât să se lase de BĂUT

Un australian de 22 de ani a uimit judecătorii, după ce i-a rugat să îl trimită la închisoare timp de trei luni, în loc să îi interzică consumul de alcool pentru doi ani. Inedit este faptul că pasiunea tânărului pentru alcool a fost, în primul rând, cea care a dus la arestarea acestuia.

21 iun. 2013, 07:33

Milo Manu Felix Wild a insistat să fie încarcerat, motivând alegerea acestei privări de libertate prin faptul că „statul în casă, atunci când prietenii se distrează cu alcool, îl deprimă”, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Un demnitar important a venit BEAT MORT în Parlament. Vezi cine este cetăţeanul turmentat

Ciudat este faptul că alcoolul a fost cel care l-a adus în faţa justiţiei, după mai multe incidente, dar se pare că nu este atât de uşor să renunţi la lucrurile care te definesc, mai ales că pagina de Facebook a tânărului este plină de imagini şi texte cu referire la consumul de băuturi spirtoase.

Citeşte şi Culmea TUPEULUI: S-a dus BEAT la examenul pentru obţinerea permisului de conducere

Wild primise o interdicţie în baruri timp de doi ani, după ce, din cauza băuturii, s-a dezbrăcat şi a distrus un local întreg, aruncând cu mese şi urinând în public. Deranjat de faptul că nu mai are voie să consume alcool, el a rugat judecătorii să îl trimită la închisoare, dar să nu îl facă să renunţe la cea mai mare plăcere a sa, alcoolul, care aproape i-a distrus viaţa, după ce şi-a pierdut şi locul de muncă tot din această cauză.