Judecătorul bătăuş din Piteşti a recidivat. S-a bătut cu angajaţii unui magazin

Preşedintele Secţiei Penale de la Judecătoria Piteşti, Gabriel Apostol, a fost implicat, luni, într-un scandal izbucnit într-un magazin din Piteşti. Acesta s-a supărat pentru că trebuia să stea la coadă, la casă, şi nu a fost lăsat să treacă în faţă.

04 nov. 2013, 13:49
Judecătorul bătăuş din Piteşti a recidivat. S-a bătut cu angajaţii unui magazin

Judecătorul se afla la cumpărături într-un magazin de bricolaj din Piteşti. După ce şi-a făcut cumpărăturile, acesta a avut pretenţia să nu stea la coadă şi a vrut să treacă în faţă, potrivit România TV.

Pentru că angajaţii magazinului nu i-au dat voie să trecă de toţi clienţii care se aflau la coadă, bărbatul s-a supărat şi s-a luat la bătaie cu reprezentanţii magazinului. Agenţii de pază au intervenit ca să aplaneze conflictul, însă judecătorul a sărit şi la ei, la bătaie.

Toată scena a fost filmată de camerele de supraveghere din magazin.

Magistratul Gabriel Apostol a mai fost implicat într-un scandal în luna octombrie. Atunci, el ar fi agresat verbal şi fizic câţiva poliţişti care se aflau într-un local de pe Autostrada Bucureşti-Piteşti. Agenţii au susţinut că judecătorul i-ar fi înjurat, i-ar fi tras de haine şi ar fi refuzat să se legitimeze.