Judecătorul din Timiş care întreţinea relaţii sexuale cu minore şi-a RECUNOSCUT faptele

Judecătorul agresiv din dosarul de prostituţie cu minore din Timişoara s-a răzgândit şi a recunoscut totul. Deşi iniţial a negat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu fetele, după ce au apărut stenogramele în care el şantajează o minoră, magistratul a decis să colaboreze cu anchetatorii, ca să obţină o pedeapsă blândă.

29 iun. 2015, 05:52
Judecătorul din Timiş care întreţinea relaţii sexuale cu minore şi-a RECUNOSCUT faptele

Judecătorul Aurelian Tomuş, pus sub acuzare de DIICOT pentru şantaj şi folosirea serviciilor unei persoane exploatate în dosarul reţelei care racola eleve minore pentru a le plasa clienţilor cu bani, a dat, vineri, prima sa declaraţie în faţa anchetatorilor, potrivit livearad.ro.

Magistratul de la Judecătoria Timişoara a fost interceptat în timp ce şantaja o minoră să întreţină raporturi sexuale cu el ca să nu le trimită părinţilor înregistrări pornografice cu ea şi în timp ce ameninţa că va nenoroci în bătaie o tânără care l-a enervat.

CITEŞTE ŞI Dosarul de proxenetism din Timişoara. Un judecător implicat în scandal filma partidele de sex cu minore VIDEO

Iniţial, Aurelian Tomuş a negat toate acuzaţiile celor de la DIICOT şi a refuzat să dea declaraţii. Pus în faţa probelor evidente, judecătorul a ales să colaboreze total cu anchetatorii, recunoscându-şi, vineri, în totalitate, faptele de care a fost acuzat. Tomuş a dat o declaraţie detaliată în care a prezentat modul în care funcţiona reţeaua, dar a oferit informaţii esenţiale şi despre cei care apar nominalizaţi în interceptările din dosar sau în declaraţiile victimelor.

În schimbul colaborării sale, Tomuş va face un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorul şi va primi o pedeapsă cu suspendare. Acordul urmează, conform reglementărilor în vigoare, să fie avizat de un judecător. Practic, Aurelian Tomuş şi-a semnat plecarea din magistratură de unde va fi exclus odată cu condamnarea sa, asta dacă nu va alege să-şi dea demisia înainte.