Judecătorul l-a pus sa aleagă: se însoară sau intră la puşcărie! Ce crezi că a ales?

Un judecator din statul american Texas a a dat o sentinta controversata.

15 aug. 2015, 11:07
Judecătorul l-a pus sa aleagă: se însoară sau intră la puşcărie! Ce crezi că a ales?

In luna februarie, tanarul Josten Bundy a fost implicat intr-o altercatie cu fostul partener al iubitei sale. „A spus lucruri urate despre Elizabeth, asa ca l-am provocat la o lupta. A fost de acord si l-am lovit de doua ori in maxilar”, a marturisit Josten.

Fostul iubit, desi nu a avut nevoie de ingrijiri medicale, a depus o plangere la politie. „Am cautat sa imi rezolv singur problema, stiu ca am gresit. Stiu ca am fost crescut mai bine, dar s-a intamplat”, i-a spus Josten judecatorului.

„A meritat?” l-a intrebat judecatorul. „Am crescut cu patru surori, as face la fel cu orice barbat care vorbeste asa”, i-a raspuns acuzatul. Imediat, judecatorul i-a dat sentinta. El urma sa se casatoreasca cu iubita lui in 30 de zile sau sa petreaca 15 zile in inchisoare.

Barbatul a acceptat sentinta iar cei doi s-au casatorit in intervalul stabilit de judecator. „A fost o nebunie, nu am avut nici macar o rochie alba. Am avut la dispozitie doar 18 zile pentru pregatiri, asa ca multi prieteni n-au ajuns”, a marturisit Elizabeth, proaspata sotie. scrie kanald.ro