ANUNŢ OFICIAL de la Marussia, după GROAZNICUL accident din F1. Ce se întâmplă cu Jules Bianchi

Marussia, echipa pilotului Jules Bianchi, rănit grav la cap în cursul Marelui Premiu de Formula 1 al Japoniei, a solicitat "răbdare şi înţelegere" din partea jurnaliştilor care aşteaptă veşti referitoare la starea de sănătate a francezului, supus unei intervenţii chirurgicale pe creier după accidentul de pe circuitul de la Suzuka.

06 oct. 2014, 10:20
ANUNŢ OFICIAL de la Marussia, după GROAZNICUL accident din F1. Ce se întâmplă cu Jules Bianchi

În ceea ce priveşte comunicarea de informaţii referitoare la starea de sănătate a lui Jules, noi vom respecta şi vom fi ghidaţi de dorinţele familiei Bianchi. Vă cerem, deci, să fiţi răbdători şi înţelegători în ceea ce priveşte buletinele de sănătate ulterioare. Acesta vor fi comunicate împreună cu spitalul general din Yokkaichi, la momentul oportun„, se precizează într-un comunicat al echipei aglo-ruse de Formula 1.

Citeşte şi Accident GRAV în Formula 1. Felipe Massa: Am ţipat în radio, era prea periculos

Jules Bianchi (25 ani), aflat la cel de-al doilea său sezon în Formula 1, a fost transportat la spital în stare de inconştienţă după ce monopostul său lovit un utilaj care evacua maşina germanului Adrian Sutil, victima unui alt accident produs în timpul Marele Premiu al Japoniei, disputat duminică la Suzuka.

Accidentul a avut loc în curba Dunlop, unde Sutil a ieşit în decor cu un tur mai devreme, iar utilajul respectiv încerca să degajeze monopostul Sauber. Cursa a fost apoi întreruptă în turul 44 din cele 53 programate, victoria revenindu-i britanicului Lewis Hamilton.

Citeşte şi TRAGEDIE. Un fost pilot de Formula 1 a murit într-un accident de motocicletă