Julia Roberts, îndurerată după sinuciderea surorii ei vitregi: „Este ceva sfâşietor!”

Cu lacrimi în ochi, actrița a vorbit pentru prima dată despre Nancy Motes, care a fost găsită fără viață la vârsta de 37 de ani.

22 apr. 2014, 20:05

Nancy Motes a trăit toată viaţa în umbra fraţilor ei celebri. Cu toate încercările sale firave şi cu toate relaţiile lor puternice, n-a izbutit să ajungă cineva. A sfârşit într-o depresie cruntă, acuzându-şi familia că a abandonat-o. Iar într-o zi au găsit-o fără suflare. 

Sora vitregă a actorilor Julia Roberts şi Eric Roberts a murit în februarie, aparent din cauza unei supradoze de droguri. Se pare că ea trecea printr-o depresie, după ce şi-a acuzat familia că a abandonat-o şi a jignit-o în repetate rânduri pe sora ei mai mare, într-o serie de mesaje pe Twitter.

Acuzaţii grave la adresa Juliei Roberts: „Ea e vinovată de moartea surorii sale!”

Motes era nemulţumită de felul în care arăta şi spunea că sora ei mai mare a tachinat-o întotdeauna pentru că era supraponderală. „E greu să faci parte dintr-o familie de oameni excepţional de frumoşi. Toată viaţa m-am simţit judecată”, spunea ea într-un interviu acordat în luna august a anului trecut, citat de ziarul britanic Daily Mail.

Femeia a încercat să le calce pe urme fraţilor ei mai mari şi să-şi câştige existenţa ca actriţă, fără succes însă.„Julia nu a vrut să o apuc pe acel drum. M-a criticat tot timpul, ceea ce a fost foarte descurajant pentru mine”, spunea ea. În urmă cu trei ani, sora Juliei şi a lui Eric Roberts s-a mutat în Los Angeles. Ea susţinea că actriţa din „Pretty Woman” a început să o tachineze din nou la câteva zile după ce a ajuns acolo.

S-a sinucis! O celebră actriţă trece prin clipe cumplite: Sora sa şi-a luat viaţa

Până acum, actriţa americană a preferat să nu discute public despre moartea surorii sale vitrege. Într-un interviu publicat în ediţia din luna mai a revistei WSJ Magazine, Julia Roberts a abordat însă acest subiect delicat. „Este ceva sfâşietor! Nu există destule cuvinte pentru a explica prin ce am trecut de atunci”, a spus vedeta, cu lacrimi în ochi.

Julia Roberts a mărturisit că şi-a găsit refugiul alături de cei dragi – soţul său, Danny Moder, şi cei trei copii, gemenii de nouă ani Hazel şi Finn şi fratele lor în vârstă de şase ani, Henry. Iar faptul că trăieşte în Malibu, departe de agitaţia de la Hollywood, a ajutat-o să se reculeagă şi să-şi regăsească liniştea. „Meditaţia sau cântarea psalmilor sau orice alte lucruri de genul ăsta sunt foarte liniştitoare”, a declarat actriţa pentru WSJ.

Citeşte şi:

Julia Roberts a fost abuzată fizic de tatăl vitreg în copilărie. Mărturii cutremurătoare

 Răzbunarea ŞOCANTĂ a unui muzician: Şi-a UCIS FORMAŢIA, apoi s-a SINUCIS. Ce MOTIV a avut

CUTREMURĂTOR: S-a sinucis la maternitate, în faţa soţiei, care născuse cu o oră în urmă