Jumătate dintre femei păstrează un „plan B”. Tu ai unul?

Jumătate dintre femei au un „Plan B” sub forma unui bărbat în braţele căruia se pot refugia în cazul în care actuala relaţie nu funcţionează.

30 sept. 2014, 09:10
Jumătate dintre femei păstrează un „plan B”. Tu ai unul?

Un studiu realizat cu ajutorul a 1.000 de femei a scos la iveala ca un procent substantial dintre acestea reusesc sa tina un barbat in asteptare, in eventualitatea in care ele ar fi din nou singure.

Ingrijorator este ca femeile casatorite sunt mai predispuse la a apela la o astfel de solutie decat cele care au o relatie neoficializata.

Citeşte şi Tot ce NU înseamnă o relaţie: 9 false probleme, 9 soluţii reale

Cercetarea a evidentiat si faptul ca acest „Plan B” este adesea un vechi prieten care a avut mereu sentimente pentru femeia in cauza.

Alti candidati sunt fosti iubiti, fosti soti, fosti colegi sau barbati cunoscuti la sala de fitness.

Un purtator de cuvant al companiei de cercetare de piata online OnePoll.com a declarat:

„Faptul ca acest studiu a scos la iveala ca aproximativ 50% dintre femeile aflate intr-o relatie au un „Plan B” este ingrijorator. Aceste vesi ii va determina probabil pe multi barbati sa se gandeasca de doua ori atunci cand refuza sa duca gunoiul sau cand aleg o noapte alaturi de prieteni in detrimentul unei seri alaturi de partenera de cuplu. Ar putea semana frica in randul barbatilor si sa le aduca exact ceea ce vor femeilor care isi doresc un plus de dragoste si atentie, astfel incat atentia sa nu le fuga catre alti barbati.”

Citeşte şi Greşelile fatale care îţi pot distruge relaţia

Cercetatorii au scos la iveala ca acest Plan B este cel mai probabil cineva pe care femeia il cunoaste de aproximativ 7 ani. Unul dintre elementele ingrijoratoare ale cercetarii este faptul ca acest barbat este „pregatit si in asteptare” din cauza „unor afaceri neincheiate”.

In plus, una din 10 femei spun ca acest barbat le-a declarat deja iubire vesnica si una din 5 femei este convinsa ca acesta ar lasa totul pentru ea daca i-ar cere-o.

In jur de 4 din 10 femei spun ca au ajuns sa-l cunoasca in timp ce aveau deja o relatie cu partenerul de cuplu, in timp ce un procent similar il situeaza pe barbat in peisaj cu mult inainte de aparitia partenerului.
 
Citeste mai mult pe feminis.ro.