Jumbo, ofertă-bombă de Sărbători. Decorațiuni de Crăciun începând de la 2 lei și jucării pentru cei mici la prețuri de pomană!

Jumbo s-a pregătit temeinic pentru cel mai frumos sezon din an. Marele retailer a venit cu o gamă largă de decorațiuni de Crăciun pentru brad și casă, dar și cu jucării care mai de care mai atrăgătoare pentru copii.

27 nov. 2021, 09:18

Jumbo, ofertă-bombă de Sărbători. Prețurile îi vor încânta total pe clienții care trec pragul și vor găsi ofete pentru globurile de Crăciun de la unicul preț de 2 lei. Pentru un set cu 20 de globuri, de dimensiuni mici, românii vor scoate din buzunar doar 12 lei.

Jumbo, ofertă-bombă de Sărbători. Decorațiunile de Crăciun începând de la 2 lei și jucării pentru cei mici la prețuri de pomană!

La mare căutare sunt decorațiunile de Crăciun din lemn, care le vom găsi de la 2,45, fundițele frumos colorate ce au prețuri începând de la 4 lei pentru un set, dar și figurinele ce întruchipează renii, dar și pe Moș Crăciun la prețuri începând cu 20 de lei și cresc în funcție de mărimea figurinei.

Jumbo este locul potrivit și pentru a cumpăra mult așteptatele cadouri pentru cei mici. Astfel, găsim jucării de pluș de dimensiuni mari începând de la 19,99 lei și jocuri la set pentru fetițe și băieți de la 49,99 de lei.

De altfel, Auchan vine cu o surpriză uriaşă pentru clienţi, înainte de Sărbători. Retailerul francez a anunţat că oferă gratuit sute de vouchere de cumpărături în perioada următoare, în toate magazinele sale din România.

Retailerul din Franţa a anunţat că părinţii copiilor care trimit scrisori lui Moş Crăciun, pot primi gratuit vouchere de cumpărături. Campania are loc în toate mgazinele Auchan din România. Clienţii hipermarketului mai au timp până pe 7 decembrie să participe la tombola organizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceştia pot câştiga vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei, 100 de lei, dar şi de 500 de lei. Tot ce trebuie să facă este să trimită pe email scrisoarea pentru Moş Crăciun al celui mic, în care acesta îi povesteşte Moşului ce îşi doreşte să găsească sub brad în ziua de Crăciun.

„Participă la tombola „Scrie-i lui Moș Crăciun” și noi ne asigurăm că dorințele copiilor sunt auzite! Până pe 7 decembrie, invită-l pe cel mic să redacteze o scrisoare adresată lui Moș Crăciun în care să povestească ce își dorește să găsească sub brad și să numească o faptă bună pe care a facut-o în decursul acestui an.

Trimite-ne o fotografie a scrisorii pe adresa [email protected] și poți câștiga unul dintre cele 200 de premii!”, transmite Auchan.

Citește și: LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Sărbători un magazin LIDL de jucarie, acasă, la un preț de infim!