JUNIOARELE României, CAMPIOANE MONDIALE la HANDBAL. Cum au sărbătorit sportivele câştigarea trofeului VIDEO

Sportivele românce au reuşit o performanţă istorică, câştigând primul titlu mondial la handbal pentru o echipă românească, după 15 ani.

05 aug. 2014, 06:28
JUNIOARELE României, CAMPIOANE MONDIALE la HANDBAL. Cum au sărbătorit sportivele câştigarea trofeului VIDEO

Campioanele României la handbal au sărbătorit victoria de la Campionatul Mondial într-un restaurant din Capitală, alături de antrenori. Fetele au reuşit o performanţă istorică: primul titlu modial la handbal pentru o echipă românească, în ultimii 15 ani, potrivit România TV.

Citeşte şi România, CAMPIOANĂ MONDIALĂ la handbal feminin. Junioarele au surclasat Germania în finală

Echipa naţională de handbal feminin junioare a câştigat Campionatul Mondial după ce a învins Germania. După sosirea în ţară, campioanele au sărbătorit aşa cum se cuvine la un restaurant din capitală. Fetele nu au exagerat, însă, cu mâncarea.

Tocmai ne-aţi prins într-un moment de sărbătoare, suntem aici la o masă festivă„, a declarat căpitanul echipei Cristina Laslo.

Citeşte şi VICTOR PONTA pe FACEBOOK: „România este campioană mondială”

Multe dintre fete nici nu au împlinit nici 18 ani, iar la vârsta la care adolescenţii ies în cluburi sau se relaxează cu prietenii, campioanele profită de fiecare secundă liberă pentru a se antrena.

Am 17 ani şi victoria pe care am obţinut-o la Campionatul Mondial este un vis frumos devenit realitate. Toate am muncit 4 ani şi am aşteptat cu sufletul la gură Campionatul Mondial„, a adăugat Alexandra Dindiligan.

Gabriela Szabo, ministrul Tineretului și Sportului, a anunțat că, pentru victoria obţinută, fiecare handbalistă va primi 4200 euro, adică 18.600 lei.