Jupiter in Berbec 2022-2023. Cum afecteaza Planeta norocului casele zodiacale in functie de ascendent

Cand Jupiter schimba zodia, o zona particulara din viata ta intra in centrul atentiei. Intreaga concentrare va trebui directionaza in acel loc si nu pentru o saptamana-doua, ci pentru un an intreg.

15 mai 2022, 13:53
Jupiter in Berbec 2022-2023. Cum afecteaza Planeta norocului casele zodiacale in functie de ascendent

Jupiter intra in Berbec la fiecare 12 ani, activand aceeazi arie din harta natala. Jupiter a mai fost in Berbec intre iunie 2010 si iunie 2011, februarie 1999-februarie 2000, martie 1987 – martie 1988, martie 1975 – martie 1976, aprilie 1963-1964 si asa mai departe. Daca gasesti o tema comuna cu aceste tranzite ar putea ca aceasta sa se repete si acum.

Iata cum afecteaza Planeta norocului, Jupiter, casele zodiacale, in functie de ascendentul tau.

Care e vârsta succesului pentru fiecare nativ din zodiac. Mihai Voropchievici, tot ce trebuie să știi despre noroc

Ascendent in BERBEC
Jupiter tranziteaza casa zodiacala 1, a sinelui. Acest lucru reprezinta inceputul unui nou capitol din viata ta. Te poti astepta la o crestere majora a increderii de sien, la sporirea numarului oportunitatilor din viat ta. Pentru ca esti mai increzator, oportunitatile incep sa apara conform dorintelor tale.

Horoscop Mihai Voropchievici 16-23 mai 2022. Zodia care atrage numai ponoase toată săptămâna. Previziunile runelor
Ascendent in TAUR
Jupiter tranziteaza casa zodiacala 12, a intelepciunii. Tot ce a fost ascuns iese la lumina pentru a fi vindecat. Este o perioada propice reconectarii cu propria intuitie. Esti mai interesat de spiritualitate, de analizarea sinelui, de orice are legatura cu subconstientul colectiv.

Ascendent in GEMENI
Jupiter tranziteaza casa zodiacala 11, a prieteniei. Jupiter in Berbec te ajuta sa transformi viziunile pe termen lung in realitate. Inconjoara-te de oamenii potrivit care sa tea jute in acest demers. Chiar daca nu esti interesat de prea multa socializare, cu Jupiter in Berbec vei cauta grupuri noi de prieteni, cunostinte, astfel incat acestea sa-ti serveasca intereselor tale.

Ascendent in RAC
Jupiter tranziteaza casa zodiacala 10, a carierei. In timpul acestui tranzit te gandesti foarte mult la o noua cariera, la o noua directie a vietii tale. Daca nu esti multumit de actualul loc de munca, Jupiter in Berbec iti da incredrea de a iesi din zona de confort pentru a merge spre ceea ce-ti doresti cu adevarat. De asemenea, Jupiter in Berbec este o perioada in care ti se vor recunoaste meritele, vei castiga popularitate in domeniul tau de activitate.

Ascendent in LEU
Tranziteaza casa zodiacala 9, a credintei. Jupiter in Berbec te va ajuta sa iti gasesti un nou scop, o noua perspectiva, un nou sens al vietii. Ai nevoie de un plan pentru a realiza tot ce-ti doresti. Poate e nevoie sa te inscrii la un curs nou sau sa iti gasesti un mentor, un profesor. Este posibil sa calatoresti mai mult pentru a acumula noi experiente.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.