Jupiter in Berbec 2022. „Ingerul pazitor” al norocului pregateste surprize

Jupiter, planeta norocului si a expansiunii, se inalta, din 11 mai 2022, pe cerul inflacarat al Berbecului, aducand o multime cu totul noua de binecuvantari in viata ta.

25 mai 2022, 00:26
Jupiter in Berbec 2022. „Ingerul pazitor” al norocului pregateste surprize

Jupiter in Berbec 2022.  Va sta aici pana in mai 2023 si ne va permite sa crestem exponential in functie de locul prin care trece. Jupiter se comporta ca un inger pazitor secret, asigurandu-te ca ai speranta si ca iti poti indeplini visurile.

Incepe un capitol cu totul nou al vietii tale, care te incurajeaza sa te avanti pe un nou teritoriu. Ce vei crea?

BERBEC (21 Martie – 19 Aprilie)
Pregateste-te pentru un nou capitol din viata ta care sta sa inceapa, Berbec. Pe masura ce Jupiter intra in semnul tau zodiacal, esti cel mai norocos semn zodiacal dintre toate in acest moment! Priveste asta ca inceputul unei ere cu totul noi pentru tine, plina de debuturi fericite, binecuvantari si noi orizonturi. Cu toate acestea, acesta nu este o perioada de anvergura – este o perioada in care incepi din nou, mai degraba decat sa porti coroana pentru eforturile trecute.

Zodii norocoase în iunie. Cine sunt privilegiaţii care trag lozul câştigător în prima lună de vară şi în ce sectoare de viaţă
Incepi noi calatorii, plantezi noi seminte si iti imaginezi cum ai vrea sa arate viata ta in deceniul urmator. Asteapta-te sa te simti mai optimist pe masura ce experimentezi o crestere intreaga in toate domeniile vietii. Vizualizeaza ceea ce ai dori sa creezi, viseaza la posibilitati nesfarsite si porneste pentru a le realiza. Multi Berbeci se vor indragosti, vor intalni suflete pereche, vor atinge noi repere personale sau vor ramane insarcinate, asa ca bucura-te de zilele luminoase care urmeaza.

TAUR (20 Aprilie – 20 Mai)
Pe masura ce Jupiter danseaza in partea cea mai privata a cerului tau, vei descoperi ca lumea ta spirituala se extinde, Taur. Vei fi protejat divin de Univers, ca si cum un inger pazitor ti-ar ghida fiecare pas. Acum este momentul perfect sa stai linistit, sa vindeci orice ai nevoie si sa reflectezi asupra ultimului deceniu. Universul iti va vorbi prin intuitia, visele si sincronicitatile tale. De asemenea, asteapta-te ca sa prospere creativitatea ta si in aceasta perioada. Vei petrece mult timp reflectand la modul in care te poti dezvolta si creste, ce este cel mai important pentru tine si cum poti urmari dezvoltarea personala. Unii Tauri vor incepe sa lucreze la proiecte importante in culise, pregatindu-se pentru un mare debut in anii urmatori.

Horoscop BANI si SUCCES 24-29 mai 2022. Zodia care pierde mulţi bani în acestă săptămână
GEMENI (21 Mai – 20 Iunie)
Adevarata fericire te asteapta pe atatea niveluri, Gemeni. Pe masura ce Jupiter danseaza in sectorul tau de implinire, ai putea sa te delectezi atat cu victorii personale, cat si cu cele profesionale. Un intreg grup de oameni iti va aplauda eforturile, inconjurandu-te cu dragostea si sprijinul lor. Aceasta perioada ar putea chiar aduce in realitate unele dintre cele mai dragi sperante si aspiratii, asa ca viseaza mare si vorbeste despre ceea ce ai vrea sa manifesti. Un alt mod minunat in care Jupiter te va sprijini este sa-ti lumineze viata sociala si reteaua, ajutandu-te probabil sa te conectezi cu multi prieteni si sa intalnesti altii noi binevoitori. Gandeste-te la modul in care ai dori sa iti extinzi reteaua si stii ca sufletele pereche pe care sperai sa le intalnesti te cauta si ele.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.