Jupiter in Pesti. Intensa calatorie a lui Jupiter intre zodii 2021-2022.

Compasiune, inspiratie si spiritualitate. Jupiter, cea mai mare planeta a sistemului nostrum solar, incepe o calatorie intensa printre zodii.

12 mai 2021, 00:57
Jupiter in Pesti. Intensa calatorie a lui Jupiter intre zodii 2021-2022.

Jupiter in Pesti. Gratie marimii ei, mutarea dintr-o zodie in alta aduce schimbari la nivel profund. Din decembrie 2020, Jupiter a intrat in semnul Varsatorului, a format Marea conjunctie alaturi de Saturn. Jupiter, marele benefic, si Saturn, marele profesor si lordul karmei si al responsabilitatii si-au dat intalnire pe cer, in 21 decembrie. Multi spun ca acesta este punctul de start al Erei Varsatorului. Altii spun ca a inceput deja in anii ’60, iar alte voci sustin ca abia peste 120 de ani va incepe. Nimeni nu poate spune cu certitudine cand va incepe Era Varsatorului. Dar asta nu stirbeste cu nimic din importanta acestui tranzit al lui Jupiter.

Timpul petrecut de Jupiter in Varsator se apropie de final (nu pentru multa vreme insa). Marele Benefic va intra in Pesti la data de 13 mai, pentru prima data din 2010 incoace. Jupiter va ramane aici pana in iulie 2021, cand va reveni pentru ultima data in Varsator (in miscare retrograda). Mai sunt ceva afaceri ramase neterminate sau cadouri nedespachetate de care trebuie sa te ocupi. Spre finalul anului, in 29 decembrie 2021, Jupiter se va intoarce, unde va ramane aproape tot anul 2022.

HOROSCOP 12 mai. Mare atenție! Ei sunt nativii care se confruntă cu probleme financiare grave
Lui Jupiter ii prieste in Pesti. Pana sa fie descoperit Neptun, planeta conducatoare a Pestilor a fost considerata Jupiter. Ca vechi patron al Pestilor, Jupiter este capabil sa-si exercite puterea maxima si sa ne lege de intelepciunea uitata din trecut. Tocmai de aceea in aceasta perioada poti simti mai multa dorinta de a studia trecutul, de a intelege mai profund semnificatia misiunii pe pamant, de te conecta cu intelepciunea stramosilor si astrologilor antici.

Jupiter activeaza energia spirituala si te poti simti mai atasat de simturile tale, de Sinele tau Superior. Jupiter reprezinta expansiunea si abundenta, iar Pestii guverneaza spiritualitatea, religia, de aici si nevoia atingerii unor alte niveluri de constienta.

Fiind ultimul semn din seria de 12, Pestii reprezinta completul, intregul. Iar Jupiter te ajuta sa vezi imaginea de ansamblu, sa intelegi mai bine misiunea. Jupiter inseamna mai multa creativitate, mai multa visare, mai multa imaginative. Aceasta energie te poate ajuta sa dezvolti proiecte creative care au legatura cu fantezia si misticismul.

Iata cum arata tranzitul lui Jupiter intre zodii in perioada 2021-2022
2021

13 mai: Jupiter intra in Pesti

20/21 iunie: Jupiter intra in retrograd

28 iulie: Jupiter se intoarce in Varsator

19 octombrie: Jupiter iese din retrograd in Varsator

29 decembrie: Jupiter intra in Pesti

2022

10 mai: Jupiter intra in Berbec

27 iulie: Jupiter intra in retrograd

28 octombrie: Jupiter se intoarce in Pesti

22 noiembrie: Jupiter iese din retrograd in Pesti

20 decembrie: Jupiter iese din Pesti si intra in Berbec. Nu se va mai intoarce in Pesti pana in 2033.

Darurile lui Jupiter in Pesti 2021-2022
Iata ce beneficii aduce tranzitul lui Jupiter.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Horoscop BANI si SUCCES 11-16 mai 2021. Ce zodie are noroc cu carul chiar de azi