Jupiter în Taur 16 mai 2023 – 25 mai 2024. Ce vise ne împlinește Marele benefic în zodia bogăției

Jupiter în Taur este o șansă de a face mișcare reală către un vis sau un obiectiv pe termen lung. Vom fi încântați să facem liste practice, planificate de lucruri de făcut și să începem să bifăm articolele unul câte unul până când vom obține rezultatul final la care am lucrat.

11 mai 2023, 08:13
Jupiter în Taur 16 mai 2023 – 25 mai 2024. Ce vise ne împlinește Marele benefic în zodia bogăției

Jupiter este cea mai mare planetă din sistemul nostru solar și este considerată a fi aducătoare de noroc. Jupiter este numită planeta expansiunii, a creșterii și optimismului și are reputația de a ne binecuvânta cu noroc. Jupiter înseamnă extinderea bogăției noastre, precum și a minții noastre. Această planetă este asociată cu mintea superioară, filozofia, adevărul și religia, oferindu-ne o lentilă mai mare prin care putem vedea lumea.

Horoscop karmic de Camelia Pătrăşcanu. Conjuncția Venus-Saturn aduce vindecări karmice

Atunci când Jupiter se mută în Taurul cel pragmatic, se simte un efect calmant, dar și constrângător asupra lui Jupiter cel fără limite. Jupiter poate fi gata să se extindă și să-și întindă picioarele idealiste, dar Taurul tinde să adauge o oarecare stabilitate acestei combinații cosmice. În timp ce Marele Benfic are ambiții de ansamblu, Taurul încetinește lucrurile la un ritm mai realist și mai răbdător. Dar nu ar trebui să fim descurajați de asta! Dacă este folosită corect, această energie ne poate permite să luăm acele vise și să le transformăm în obiective realizabile.

Când este Jupiter în Taur?
Jupiter este planeta înțelepciunii care încurajează gândirea profundă, iar Taurul este cel mai inert semn al zodiacului. Când aceștia doi vin împreună, ne reamintesc că răspunsurile pe care le căutăm sunt tot timpul cu noi. Spiritualitatea nu este ceva în afara noastră, la care ar trebui să aspirăm. Cu acest tranzit, ni se oferă ocazia de a trece peste distragerile și de a accesa înțelepciunea înnăscută care a rămas latentă în fiecare dintre noi.

Jupiter în Taur este o șansă de a face mișcare reală către un vis sau un obiectiv pe termen lung. Vom fi încântați să facem liste practice, planificate de lucruri de făcut și să începem să bifăm articolele unul câte unul până când vom obține rezultatul final la care am lucrat. În acest timp, avem dorința de creștere a lui Jupiter, iar comportamentul răbdător și încăpățânat al lui Taur ne încurajează să avem încredere în proces și să atingem un nivel clar, tangibil de succes.

Horoscop vară 2023. Trei zodii care au trei luni pline de bani şi noroc în dragoste

Jupiter se va afla în pragmaticul Taur între 16 mai 2023 și 25 mai 2024.

Viața poate fi foarte prosperă atunci. Jupiter este planeta, în timp ce Taurul este semnul bogăției și al banilor. În cel mai bun caz, această energie cosmică poate da rezultate mari în bani. Tranzitul este un moment bun pentru a ne analiza situația financiară și a găsi șanse de creștere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.