JUPITER se intalneste cu NEPTUN in 2022, asa ceva n-a mai fost din 1856! Oportunitate astrala o data in viata

Luna aprilie este una dintre cele mai "agitate" luni ale anului 2022, daca privim lucrurile din prisma astrologica. In aceasta luna pe cer se intampla lucruri pe care umanitatea le-a mai trait in trecut, doar ca acum sute de ani.

11 apr. 2022, 21:11
JUPITER se intalneste cu NEPTUN in 2022, asa ceva n-a mai fost din 1856!  Oportunitate astrala o data in viata

Unul dintre aceste evenimente este intalnirea dintre Jupiter si Neptun in Pesti, intalnire ce va avea loc pe 12 aprilie.

De ce este asa de speciala intalnirea dintre Jupiter si Neptun in Pesti?
In primul rand, acest aspect particular care se intampla intre Jupiter si Neptun in Pesti nu a mai fost din 1856 (17 martie). Desi Jupiter si Neptun se intalnesc o data la 12 ani, in aceasta zodie se intalnesc mult mai rar. In plus, ambele planete sunt legate direct de zodia Pestilor. Jupiter este patronul traditional al zodiei, in timp ce Neptun este asociat de astrologia moderna cu aceasta zodei. Iar cand ambele se regasesc in aceasta zodie, calitatile si principiile Pestilor se amplifica pentru toata lumea.

MERCUR in TAUR 11-29 aprilie 2022. Tranzitul rezultatelor bune aduce mult noroc
Si ce se intampla, totusi?
Pestii sunt semn de apa si simbol al subconstientului la nivel colectiv. Proverbialul „val” se subtiaza si poti accesa informatii si concept subtile din zona subconstientului. Imaginatia umana devine mai bogata, iar ideile sunt mai usor de captat din „univers”.

Nu va fi totul numai lapte si miere in aceasta perioada, insa. Pot fi persoane care vor cadea in extrema cealalta. Dornici sa „evadeze” din realitate, isi pot indrepta atentia catre lucruri periculoase: droguri, alcool, doctrine ideologice si religioase extremiste etc.

Conjunctia Jupiter-Neptun 2022. Aceasta uniune cosmica spirituala are potentialul de a aduce binecuvantari tuturor zodiilor
Cum a fost la ultima intalnire dintre Jupiter si Neptun?
Istoria are bine pastrate datele. Asadar, in preajma zilei de 17 martie 1856, au fost cateva evenimente pe care le putem pune pe seama conjunctiei dintre Jupiter si Neptun. Si anume:

– Richard Wagner a completat faimoasa sa opera Die Walküre, la 6 zile dupa conjunctie.

– Charles Dogson a ales pseudonimul Lewis Carrol pentru cartea Alice in Tara minunilor, la 1 mai in acel an.

– au fost puse bazele industriei chimice prin aparitia primei vopsele sintetice organice – mauviene

In preajma acelei conjunctii s-au nascut si cateva personalitati care au intrat in istorie. Printre acestia se numara pictorul John Singer Sargent (12 ianuarie 1856), liderul comunitatii afro-americane Booker T. Washington (5 aprilie 1856), psihologul Sigmund Freud (6 mai 1856), exploratorul Robert Peary, cel care a atins pentru prima data Polul Nord (6 mai 1856).

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.