Juraţii „România Dansează” au refuzat să jurizeze. „Aş fi un prost dacă aş avea ceva de spus”

Cea de-a doua semifinală a super show-ului România Dansează, difuzată in această duminică, de la 20:30, la Antena 1 aduce în faţa juriului, la duel, două dintre cele mai îndrăgite reprezentaţii din concurs.

30 apr. 2014, 19:28
Juraţii „România Dansează” au refuzat să jurizeze. „Aş fi un prost dacă aş avea ceva de spus”

Este vorba despre zeiţele dansului indian, micuţele dansatoare, de doar 8 ani, din trupa Apsara, despre care CRBL a declarat la preselecţii „Din punct de vedere tehnic, aş fi un prost dacă aş avea ceva de spus. M-aţi ucis. De fapt, m-aţi făcut cel mai fericit” şi Bestia, frumoasa Mihaela, care la doar 6 ani i-a cucerit pe juraţi cu un număr excepţional de breakdance şi căreia Connect-R i-a spus: „Dacă veneam şi eu să concurez la România Dansează şi ar fi trebuit să intru după tine, plecam acasă”, scrie spynews.ro.

Citeşte şi ROMANIA DANSEAZA: Andreea Bălan, ţinuta cu care i-a lăsat mască pe toţi. LISTĂ FINALIŞTI

Juraţii au fost pur şi simplu fascinaţi de mişcările micuţelor, iar în momentul în care au realizat că trebuie să ia o decizie şi să aleagă între cele două momente, au refuzat pur şi simplu să jurizeze. „Se poate să nu votez?” a întrebat Monica, în vreme ce îşi tot dădeau întâietate la jurizare. „O să încerc să jurizez ca şi cum pe scenă nu sunt copii!” a spus şi CRBL.

Citeşte şi Momente de panică în platoul „România Dansează”. Connect-R a chemat doctorii