Jurnalistă americană, împuşcată mortal. Avea doar 30 de ani şi lucra la cel mai mare ziar din Ohio

Jurnalista americană Nikki Delamotte a fost găsită moartă luni, într-un parc de rulote din Perrysburg, un municipiu al statului american Ohio. Alături de cadavrul tinerei de 30 de ani se afla cel al unchiului său, Robert Delamotte, în vârstă de 67 de ani.

13 nov. 2018, 10:54

Nikki Delamotte lucra de doi ani la Plain Dealer, cel mai important ziar din Chicago. Ea a fost dată dispărută luni, după ce duminică spusese că merge să-şi viziteze o rudă care locuieşte într-un parc de rulote. După ce mama sa i-a anunţat dispariţia, poliţia a găsit maşina jurnalistei într-un parc de rulote din Perrysburg, iar înăuntru se aflau telefonul mobil şi portofelul acesteia, deci este puţin probabil ca motivul crimei să fi fost jaful. Ulterior, au fost descoperite şi cadavrele celor doi.

Nikki Delamotte era reporter la secţiunea de Cultură a ziarului, iar deocamdată nu se ştiu motivele care au dus la uciderea ei. De altfel, moartea fulgerătoare a tinerei i-a şocat pe apropiaţi şi a provocat un val de indignare pe reţelele de socializare.