Jurnalista Georgiana Capuerde a murit, după o luptă grea cu boala. Dumnezeu să o odihnească!

Georgiana Capuerde, jurnalista, scriitoare si dramaturg, a murit, dupa o lupta de doi ani cu boala. Georgiana Capuerde s-a nascut la data de 30 decembrie 1963 si ultimii ani se imbolnavise, insa a dus lupta pana la capat, ascunzandu-si suferinta sub masca unei bune dispozitii inselatoare.

22 mart. 2016, 15:53
Jurnalista Georgiana Capuerde a murit, după o luptă grea cu boala. Dumnezeu să o odihnească!

Georgiana Capuerde s-a nascut la data de 30 decembrie 1963.

Cunoscută ca redutabil ziarist, făcând parte din noua generaţie de jurnalişti formaţi după 1989, puţini cunosc că a cochetat şi cu dramaturgia, adaptând piese de teatru care s-au bucurat de succes. Printre acestea, enumerăm: „1,2,3 înregistrăm!”; „Bani de pomană, vise de împrumut”; „Visul domnului Mio”.

Georgiana Capuerde a lucrat la ziare cum ar fi Universul Bucureştilor sau Libertatea.

„S-a luptat cu boala in stilul ei: cu umor. A persiflat-o, a ironizat-o i-a dat cu tifla doi ani. Si-a ascuns suferinta sub masca unei bune dispozitii inselatoare. Ultimul ei text, sugubat, l-a scris pe blog acum mai putin de o luna. Tot acolo, pe blog ramane cel mai cuprinzator CV al Georgianei: Sunt mama, sotie, sora, matusa, nepoata, colega, prietena, amica, vecina, fosta iubita, fosta doamna Higgins, ziarista, scriitoare, ghostwriter si alte mici lucruri care completeaza o viata”, subliniaza cei de la hotnews.ro.