Jurnaliştii România TV, premiaţi la Gala Celebrităţilor VIDEO

Gala Celebrităţilor a împlinit 10 ani de existenţă. Printre personalităţile premiate în acest an s-au numărat şi jurnalistele România TV, Denisa Pascu şi Andreea Creţulescu.

12 apr. 2017, 07:46
Jurnaliştii România TV, premiaţi la Gala Celebrităţilor VIDEO

Printre premiați s-au numărat și jurnalişti România TV.

Premiul acesta este al întregii echipe de la România TV şi premiul acesta li se datorează telespectatorilor care ne privesc. Televiziunea şi mai ales o televiziune de ştiri înseamnă să culegi informaţii, să faci publice informaţii pe care oamenii n-ar putea să le afle altfel. Menirea ta de jurnalist este să îi faci pe oameni mai informaţi, iar România TV a reuşit în felul acesta să urce în topul televiziunilor de ştiri„, a declarat Denisa Pascu.

Andreea Creţulescu a vorbit despre implicarea socială şi despre bucuria din spatele gesturilor mărunte.

E important să premiem valoare, dar cred că mult mai important, pentru toţi cei care s-au adunat aici, este să dea ceva înapoi. Am văzut oameni din toate categoriile socio-profesionale. Este important să ne strângem aşa şi să ajutăm la rândul nostru. Măcar o dată, de două ori pe an să ne gândim şi la asta, pentru că societatea are nevoie de noi şi are nevoie să o ajutăm şi prin gesturi mici cum este cel din seara aceasta„, a spus jurnalista.

De la campioni mondiali şi actori până la interpreţi renumiţi, cu toţii şi-au stăpânit cu greu emoţiile. Cântăreţul de muzică populară, Nicolae Sabău, cel mai în vârstă laureat, a fost premiat pentru cei 60 de ani de carieră.

Fondurile strânse la Gala Celebrităților vor ajunge la copiii bolnavi de cancer de la spitalele „Fundeni” şi „Grigore Alexandrescu” din Capitală.


loading...