Jurnalistul Dan Tapalagă, luat la rost de manifestanţii din Piaţa Universităţii

Prezent în Piaţa Universităţii, luni seara, pentru a asista la protestul a aproximativ 1.500 de persoane care se opun exploatărilor miniere de la Roşia Montană, jurnalistul Dan Tapalagă a fost apostrofat de manifestanţi.

03 sept. 2013, 11:11
Jurnalistul Dan Tapalagă, luat la rost de manifestanţii din Piaţa Universităţii

Câțiva bărbați l-au recunoscut pe jurnalistul Dan Tapalagă și l-au apostrofat public pentru pozițiile pe care le exprimă, informează dcnews.ro.

Considerat a fi unul dintre formatorii de opinie apropiaţi lui Traian Băsescu, Dan Tapalagă a fost luat la rost de mai mulţi bărbaţi care scandau împotriva preşedintelui şi a fostei guvernări PDL. Protestatarii l-au înjurat pe jurnalist şi i-au reproşat „tupeul” de a se prezenta în Piaţa Universităţii „după câte a zis la televizor”. Bărbaţii l-au încolţit, la un moment dat pe Tapalagă, fără a-l agresa, însă, fizic şi i-au reproşat că-l susține pe Traian Băsescu și că „a înjurat revoluționarii”, însă jurnalistul s-a apărat spunând că toată lumea are dreptul la o opinie.

Luni seară, sute de manifestanţi s-au strâns, pentru a doua zi consecutiv, la fântâna din Piaţa Universităţii, în semn de protest față de proiectul de lege privind exploatarea auro-argintiferă de la Roșia Montana, avizat de Guvern săptămâna aceasta și trimis spre validare Parlamentului.