„JUSTIN BIEBER A MURIT în accident”. Zvonul care a făcut înconjurul lumii

"Justin Bieber a murit într-un accident de maşină" – zvonul s-a răspandit pe internet, în ciuda dezminţirilor. 

20 feb. 2014, 16:06

Fanii lui Justin Bieber au intrat in panica atunci cand au vazut pe internet mai multe zvonuri cum ca starul a murit intr-un accident de masina.

Un zvon a iscat panica in randul fanilor lui Justin Bieber. Potrivit unui blog de peste Ocean, cantaretul canadian ar fi murit intr-un accident cumplit de masina. 

Initial, pe internet a aparut o poza insotita de mesajul „Justin Bieber a murit intr-un accident de masina. Conducea cu 125 kilometri pe ora”. Dupa ce presupusa stire a iscat un val de ingrijorare, mesajul macabru a fost preluat de catre un utilizator de Twitter.

De aici, a fost repostat de mai multe persoane, astfel ca zvonul a ajuns sa fie citit de mii de oameni. In vreme ce unii l-au crezut, altii si-au dat seama ca totul e doar o gluma proasta mai ales ca, de cand este celebru, Bieber „moare” in aproape fiecare an.

Justin Bieber a fost arestat recent atunci când participa la o cursă ilegală de automobile într-o zonă rezidenţială din Miami Beach, la bordul unui automobil Lamborghini decapotabil. El ar fi participat la acea cursă alături de un tânăr rapper din California.

Potrivit procesului verbal întocmit de poliţie, Justin Bieber, care nu are vârsta legală pentru a consuma alcool în Statele Unite (21 de ani), a întâmpinat dificultăţi în a executa testul de alcoolemie.

Justin Bieber a pledat nevinovat la cele trei capete de acuzare formulate împotriva sa, într-o declaraţie pe care avocaţii lui au prezentat-o unui tribunal din Miami.

În aceeaşi zi, tânărul artist s-a prezentat la Poliţia din Toronto care, după două ore de audieri, l-a acuzat oficial de agresiune împotriva unui şofer de limuzină, comisă pe 30 decembrie 2013. Starul canadian va fi judecat pe 10 martie la Tribunalul din Toronto pentru acest caz.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian a câştigat patru American Music Awards în 2010. Albumul său de debut, intitulat „My World 2.0”, s-a vândut în aproape două milioane de exemplare numai în Statele Unite ale Americii. Bieber s-a situat pe locul al treilea în topul celor mai influente persoane realizat de revista Forbes în anul 2012.