Justin Bieber, bătut măr de un celebru actor de la Hollywood VIDEO

Justin Bieber si-a gasit nasul in pielea unui actor, pe care nimeni nu l-ar fi crezut in stare de asa un comportament. De la rolurile haioase cu care si-a incantat fanii, actorul a ajuns sa bata un adolescent.

27 sept. 2013, 12:55
Justin Bieber, bătut măr de un celebru actor de la Hollywood VIDEO

Dupa ce a aparut pe pagina principala a tuturor tabloidelor din lume, Justin Bieber a vrut sa faca lumina in ceea ce priveste viata lui si a acceptat invitatia in emisiunea moderata de celebrul actor Zack Galifianakis, potrivit perfecte.ro.

Discutia intre cei doi a fost, initial, calma, dupa care interviul a devenit tot mai tensionat. Atitudinea lui Zack de pe parcursul emisiunii a tradat adevarata parere pe care acesta o avea vis-à-vis de celebrul cantaret, iar in final a marturisit faptul ca nu ii place sub nicio forma atitudinea invitatului lui si nervos nevoie mare, moderatorul s-a ridicat de pe scaun, si-a scos cureaua si a inceput sa-l bata cu sete pe Justin.

Totul a fost, insa, doar o gluma, asa cum se intampla de obicei in emisiunile amuzante ale celebrului actor, iar cantaretul a plecat acasa teafar si nevatamat.

CITEŞTE ŞI: Justin Bieber şi-a ieşit din MINŢI. Vezi ce le-a făcut fanilor care au venit în faţa hotelului