Justin Bieber face CIRC de ziua lui

Lui Justin Bieber i-a prins bine turul din Marea Britanie. Şi-a făcut o nouă iubită, s-a plimbat cu o mască de gaze pe faţă, iar acum îşi serbează ziua alături de mai mulţi circari, printre care clovni şi înghiţitori de flăcări. Anul trecut, drept cadou, el a primit o maşină marca Fisker Karma, în valoare de 65 de mii de lire.

01 mart. 2013, 12:45
Justin Bieber face CIRC de ziua lui

Justin, împreună cu 20 de prieteni, se va distra la Cirque Du Soir, o locaţie din Londra. El va consuma peste 10.000 de lire într-o singură seară, după ce a închiriat mai mulţi clovni, inghiţitori de flăcări şi jongleri, alegând tema circului pentru petrecere, potrivit The Sun.

Citeşte şi Justin Bieber s-a făcut de râs într-un club din Marea Britanie

Se pare că vedeta ar fi dorit un club din Manchester, Sankeys, dar patronii clublui nu i-au permis intrarea. Nimeni nu ştie ce cadouri va primi tânărul, după ce anul trecut a primit o maşină marca Fisker Karma, în valorea de 65 de mii de lire.

„Justin vrea să petreacă cu stil şi iubeşte cluburile din Londra. Nu este un accident că data lui de naştere a picat în timpul turneului din Marea Britanie. A căutat pentru mult timp locaţia perfectă, şi CIrque Du Soir este ideală, deoarece adoră circul. Clubul este pregătit, cu clovni, jongleri şi înghiţitori de flăcări”, au spus apropiaţi ai lui Bieber.

Citeşte şi Justin Bieber şochează din nou. Vezi cum a ieşit vedeta la CUMPĂRĂTURI cu faţa acoperită

Celebritate nu îşi face griji pentru bani, după ce în cursul zilei de joi a primit 15.000 de lire pentru o apariţie într-un club londonez. La petrecere, invitaţii vor cunoaşte şi noua iubită a starului canadian, modelul şi cântăreaţa Ella-Paige Roberts Clarke.

Citeşte şi Justin Bieber a înlocuit-o pe Selena Gomez. Noua lui iubită este o englezoaică mulatră FOTO