Justin Bieber nu s-a întors după maimuţa sa: Animalul va rămâne în Germania FOTO

Justin Bieber a renunţat la maimuţa sa de companie, Mally, după ce aceasta a fost oprită în Germania de autorităţile vamale în luna martie, din cauza lipsei actelor necesare.

15 mai 2013, 16:51
Justin Bieber nu s-a întors după maimuţa sa: Animalul va rămâne în Germania FOTO

Adăpostul german care are grijă de maimuţică spune că Justin mai are timp doar până vineri să se prezinte cu actele pentru animal. „Avocaţii lui Bieber au indicat că vor să lase maimuţa„, a declarat Judith Brettmeister, purtătoarea de cuvânt a adăpostului.

„Din punctul de vedere al dreptului animalelor, era mai bine să facă asta înainte, întrucât aici este îngrijită foarte bine, însă nu are şi alţi prieteni din aceeaşi specie”, spune Judith.

Maimuţica Mally avea circa 14 săptămâni atunci când a fost confiscată şi fusese luată de lângă mămica ei mult prea devreme, având nevoie de îngrijiri medicale. „Acum sare peste tot, învaţă încet să se caţăre şi să îşi folosească coada”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Franz Boehmer, de la Agenţia Federală pentru Conservarea Naturii, spune că dacă Bieber nu îşi revendică maimuţica până vineri, aceasta va intra automat în posesia statului german. Mally va fi transferată la o grădină zoologică, unde va trăi cu alte maimuţe.

Nu vom dezvălui unde va fi dusă Mally, întrucât suntem îngrijoraţi de agitaţia pe care o va provoca. Vrem să integrăm animalul cu calm într-un grup din specia sa”, a mai spus Franz.