Justin Bieber şi-ar fi scuipat vecinul şi l-ar fi ameninţat cu moartea

Noi detalii despre scandalul dintre Justin Bieber şi un vecin de-al său au ieşit la suprafaţă, iar dacă vor fi confirmate de ancheta deschisă de poliţie ele nu-l flatează deloc pe tânărul solist pop care şi-ar fi scuipat şi ameninţat cu moartea vecinul nemulţumit de petrecerile gălăgioase şi de cursele zgomotoase făcute noaptea de star la volanul noului său bolid Ferrari, conform TMZ.com.

28 mart. 2013, 12:26
Justin Bieber şi-ar fi scuipat vecinul şi l-ar fi ameninţat cu moartea

Vecinul în vârstă de 47 de ani al lui Justin Bieber, a cărui identitate nu a fost făcută publică, s-a plâns poliţiei din Los Angeles că Bieber l-a scuipat în faţă şi l-a ameninţat cu moartea, scrie Agerpres.

Adolescentul a revenit în SUA marţi dimineaţă, după un concert susţinut luni seară în Polonia şi a fost luat în primire de unul dintre vecinii săi care îi reproşa că permite organizarea unor petreceri foarte zgomotoase pe proprietatea sa, în timp ce se află în turneu.

De asemenea, conform TMZ.com, Bieber şi-a enervat şi mai tare vecinul cu noul său bolid Ferrari pe care-l conducea în viteză, cu mult zgomot, în sus şi-n josul străzii, la ore foarte târzii.

Vecinul care are şi trei copii, i-a cerut lui Biber să renunţe la cursele auto nocturne, spunându-i: „Nu poţi conduce aşa!”. Bieber a replicat violent, înjurându-şi vecinul şi scuipându-l în faţă, după care l-a ameninţat cu moartea.

Gărzile de corp ale puştiului star pop au intervenit şi l-au escortat pe vecinul nemulţumit de pe proprietatea lui Bieber, iar schimburile de replici s-au aprins. Apoi, vecinul în cauză a depus o plângere la poliţie în care susţine că a fost agresat fizic, bruscat şi ameninţat verbal de vedeta pop şi de gărzile sale de corp.

Alţi vecini au confirmat că Bieber s-a comportat agresiv şi deranjează pe toată lumea prin cursele nebuneşti pe care le face noaptea.

Reprezentanţii lui Bieber au negat că acesta l-ar fi scuipat sau agresat pe vecin şi au anunţat că vedeta pop va depune o plângere în justiţie sub acuzaţia de încălcare a proprietăţii.