Justin Bieber şochează din nou. Vezi cum a ieşit vedeta la CUMPĂRĂTURI cu faţa acoperită

Justin Bieber a depăşit momentul în care erau un băieţel cu o voce uimitoare. În prezent, el îşi şochează fanii cu cele mai bizare accesorii. Vedeta a fost fotografiată purtând o mască de gaze, arătând ca un adevărat psihopat.

26 feb. 2013, 10:51

Justin Bieber a crescut. Copilul care cânta despre iubirea adolescentină, devenit o adevărată celebritate mondială, este surprins din ce în ce mai des în ipostaze ciudate.

Ultima oară, el a fost fotografiat în Marea Britanie, în cursul zilei de duminică. Tânărul a ieşit la cumpărături, în centrul Londrei, îmbrăcat complet în negru, cu o mască de gaze pe faţă şi o şapcă pe cap. Inedit este faptul că nu a renunţat la cele două ceasuri de aur, unul pentru fiecare mână, cu toate că presa a râs de el de nenumărate ori.

Justin Bieber, idolul adolescentelor, are de asemenea o nouă iubită. Tânărul nu a putut să stea prea mult timp singur, după despărţirea de Selena Gomez, şi s-a cuplat cu o cântăreaţă mulatră.

Nimeni nu ştie de ce el a început să se poarte aşa ciudat, fiind o influenţă negativă pentru milioane de tineri care îl consideră un idol.

Citeşte şi: Infidelitatea lui Justin Bieber cu o celebră cântăreaţă, motivul despărţirii de Selena Gomez