Justin Timberlake va fi tată. Poza care dovedeşte că Jessica Biel e însărcinată FOTO

Justin Timberlake a împlinit sâmbătă 34 de ani, ocazie cu care a confirmat faptul că va deveni în curând tată, întrucât soţia sa, actriţa Jessica Biel, este însărcinată. Cei doi formează un cuplu de opt ani, din ianuarie 2007, şi s-au căsătorit în 2012.

01 feb. 2015, 10:32

Justin Timberlake a postat următorul anunţ sâmbătă, pe contul său de Instagram: „Mulţumesc tuturor pentru urările transmise cu ocazia aniversării mele. În acest an, am primit cel mai frumos cadou, pe care nu l-am primit niciodată până acum. Nu mai am răbdare„. Mesajul a fost însoţit de hashtag-urile #FatăSauBăiat, #NuŞtiiNiciodată, #NiciMăcarNoiNuŞtim şi #AcceptămPariuri.

Alături de acest mesaj, Justin Timberlake a publicat şi o fotografie care îl prezintă în timp ce sărută, în zăpadă, abdomenul proeminent de femeie însărcinată al actriţei Jessica Biel.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au logodit în timpul vacanţei de Crăciun din 2011 şi s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.