Justițiarul din Berceni are probleme cu legea. Bărbatul are patru dosare penale

Alex Constandachi, supranumit Justiţiarul din Berceni, are probleme cu legea. Bărbatul este acuzat de hărţuire, loviri și alte violențe, amenințare și distrugere.

19 nov. 2022, 14:43

Poliţistul Marian Godină este cel care a dezvăluit pe reţelele sociale că fosta iubită a lui Constandachi îl acuză pe acesta de hărţuire. „Justițiarul din Berceni” este anchetat pentru hărțuire într-un dosar al Secției 11 de Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

La nivelul Secției 11 Poliție există un dosarul penal înregistrat, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, potrivit IGPR.

Iar hărţuirea fostei iubite nu e singura faptă penală comisă de Alex Constandachi. Pe numele lui mai există încă trei dosare penale în cadrul cărora este cercetat pentru loviri și alte violențe, amenințare și distrugere, potrivit ziare.com

Dosare penale pentru hărţuire, loviri și alte violențe, amenințare și distrugere

Într-un dintre dosare, polițiștii au fost sesizați prin 112, cu privire la faptul că un bărbat ar intenționa să întrețină relații sexuale cu o minoră. Însă agresiunea nu s-a confirmat, motiv pentru care unul dintre aceștia a fost sancționat contravențional pentru apelare abuzivă a numărului unic de urgență 112.

De asemenea, bărbatul reclamat a sesizat faptul că a fost lovit de celelalte persoane prezente, în prezent efectuându-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, potrivit aceleiaşi surse. Fapta a avut loc în luna august a acestui an.

Tot în luna august, poliţiştii au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, la data de 26 iunie 2022, în timp ce se afla într-o parcare, din Sectorul 4, a fost amenințat de mai mulți bărbați.

În fine, a treia sesizare a avut loc în aceeaşi lună a anului 2022. Un bărbat a semnalat la Poliţie faptul că, la data de 19 iulie 2022, în timp ce se afla într-o parcare, din Sectorul 4, a fost lovit și amenințat de mai mulți bărbați. De asemenea, autoturismul personal i-a fost distrus.

„Nu-mi rămâne decât să îmi văd de treaba mea în continuare”

Referitor la acuzaţiile care i se aduc, „Justițiarul din Berceni” spune că a fost băgat într-o mocirlă şi că ar vrea să se oprească linşajul la adresa sa. Dar pentru că ştie că nu va putea opri acest lucru, îşi va vedea mai departe de viaţă.

Am sa va rog sa aruncați toate pietrele aici, vă mulțumesc. Nu înjurați în alte postări, căci nu are sens. Probabil și eu as fi facut la fel ca voi dacă citeam ce se scrie acum pe internet. Pentru oamenii care vor sa audă: Fosta mea iubită nu este terorizată de mine, nu are contact cu mine de 2 ani, nu am încercat sa o intimidez în niciun fel, am declarat adevarul la Poliție, am cerut urgentarea dosarului, căci sunt dispus să plătesc pentru greșelile mele.

Nu sunt un hărțuitor, nu sunt un abuzator, iar ce se întâmplă acum este o mocirlă fără sens. Eu nu știu ce trebuie sa fac mai departe pentru a nu mai fi linșat, așa că nu-mi rămâne decât să îmi văd de treaba mea în continuare”, a scris Alex Constandachi pe Facebook.

Cine este Justițiarul din Berceni

Alex Constandachi are 31 de ani și lucrează în departamentul de vânzări al unei corporaţii. În timpul liber organizează operațiuni de flagrant pentru presupuși prădători sexuali, alături de alți membri ai proiectului Justițiarul de Berceni, majoritatea voluntari.