JUVENTUS – ATLETICO MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT: Un altfel de derby pentru Ronaldo

JUVENTUS - ATLETICO MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT: Juventus are o misiune dificilă în returului optimilor de finală din Liga Campionilor. Torinezii au pierdut prima manşă cu Atletico Madrid, scor 0-2, iar acum încearcă o calificare surprinzătoare în faza următoare a competiţiei. Meciul va fi marţi, în direct la Digi Sport, Telekom Sport 1 şi RomaniaTV.net, de la ora 22:00.

12 mart. 2019, 15:31
JUVENTUS – ATLETICO MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT: Un altfel de derby pentru Ronaldo

JUVENTUS – ATLETICO MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING DIGI SPORT TELEKOM SPORT

Click aici pentru a vedea Juve – Atletico sau aici

Atletico Madrid a controlat în totalitate meciul tur jucat cu Juventus Torino. Pe Wanda Metropolitano, echipa lui Diego Simeone a ratat numeroase ocazii, a avut un gol anulat cu VAR, însă a reuşit să marcheze de două ori, în minutul 78 şi 83, prin fundaşii centrali Gimenez şi Godin. În urma acestui rezultat, Atletico a devenit marea favorită la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Juventus – Atletico Madrid LIVE VIDEO ONLINE: ECHIPELE PROBABILE

  • Juventus: Szczesny – Caceres, Bonucci, Chiellini – Bernardeschi, Can, Pjanic, Matuidi, Cancelo – Ronaldo, Mandzukic
  • Atletico Madrid: Oblak – Arias, Godin, Gimenez, Juanfran – Saul, Rodri, Koke, Lemar – Morata, Griezmann

Însă Juventus are un moral excelent. Torinezii vin după cinci victorii consecutive în Serie A, ultimele două aducându-le, în proporţie de 99%, un nou titlu în campionatul Italiei. După victoriile la scor cu Napoli şi cu Parma, Juventus s-a distanţat la 18 puncte în fruntea clasamentului faţă de principala urmăritoare, echipa lui Vlad Chiricheş.

De partea cealaltă, Atletico Madrid are şi ea un moral excelent. Jucătorii lui Diego Simeone au cinci victorii consecutive în toate competiţiile, toate fără gol primit. Pe lângă faptul că e favorită la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Atletico încă are şanse şi la titlu în La Liga. Madrilenii sunt la şapte puncte în spatele liderului FC Barcelona.

JUVENTUS – ATLETICO MADRID LIVE VIDEO ONLINE STREAMING: Zbor cu turbulenţe pentru aeronava care transporta jucătorii echipei Atletico Madrid la Torino

 

Aeroanva care transporta jucătorii echipei Atletico Madrid la Torino pentru meciul cu Juventus din Liga Campionilor a întâlnit turbulene puternice, luni, timp de o jumătate de oră, iar fotbaliştii au aplaudat la aterizare, bucuroşi că au scăpat de emoţii, informează marca.com.

 

Avionul a decolat la ora locală 11.00 (12.00, ora României) de pe aeroportul Barajas din Madrid. A fost singura cursă ce a primit permisiunea să aterizeze la Torino, celelalte aeronave plecate în jurul acelei ore din Spania fiind îndreptate spre Milano Malpensa, din cauza condiţiilor meteorogice nefavorabile (vânt puternic).

Atletico a ajuns cu bine la Torino, dar fără fundaşii Lucas Hernandez şi Filipe Luis, accidentaţi, şi fără atacantul Diego Costa, suspendat, dar cu Diego Godin, revenit după o accidentare.

Mesajul lui Ronaldo înainte de returul Juventus – Atletico Madrid, din optimile Champions League: „Eu sunt gata”

Juventus a pierdut prima manșă din optimile de finală Champions League, 0-2 cu Atletico Madrid, însă italienii sunt gata să facă „imposibilul” și să întoarcă soarta calificării. Deși Diego Simeone e cunoscut drept un antrenor care pune foarte mult accent pe defensivă, Cristiano Ronaldo e convins că Juve poate „sparge” zidul madrilenilor și le-a făcut o promisiune fanilor, transmițându-le un mesaj.

„Ce vreau să le spun este: marți seară, haideți să gândim pozitiv, haideți să credem, e posibil, dar avem nevoie de ajutorul vostru să creăm un stadion frumos, să fim toți împreună. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru că noi ne vom face treaba pe teren, încercând să înscriem goluri și să câștigăm meciul și ne trebuie sprijinul vostru. Vă mulțumesc. Da, eu sunt gata să revin”, a spus Ronaldo pentru canalul TV oficial al lui Ronaldo.

 

JUVENTUS – ATLETICO MADRID LIVE VIDEO Cristiano Ronaldo, coșmarul lui Atletico Madrid

În meciul tur, Jimenez și Godin au adus pe final victoria lui Atletico, însă acum Juve se bazeză pe  Cristiano Ronaldo pentru a întoarce soarta calificării. Starul portughez este coșmarul echipei lui Simeone, așa că speranțele sale sunt uriașe pentru retur.

Lusitanul a marcat nu mai puțin de 22 de goluri în duelurile cu „Los Colchoneros”, pe vremea când evolua pentru Real Madrid. Mai mult decât atât, ultimul hat-trick al lui Ronaldo în UCL a fost reuşit chiar împotriva lui Atletico, în semifinalele din 2017. Atunci, Real Madrid s-a impus cu 3-0 şi a mers în finală, câştigată chiar în faţa lui Juventus. De altfel, cele două adversare din optimi au fost abonate la finalele Champions league, în ultimii ani. Atletico a jucat în ultimul act în 2014 şi 2016, în timp ce Juve a evoluat cu trofeul pe masă în 2015 şi 2017. De fiecare dată au pierdut.

Atletico Madrid – Juventus 2-0 | Ronaldo, gest arogant făcut la finalul meciului tur

La finalul meciului Atletico Madrid – Juventus, Cristiano Ronaldo a pus paie pe foc cu gesturile sale. Ajuns în fața reporterilor, la zona mixtă, starul bianconerilor a avut un mesaj special pentru aceștia, după ce a fost înjurat de fanii gazdelor, pe toată durata partidei.

”Eu am câștigat cinci trofee Champions League, iar Atletico, zero”, a spus lusitanul de 34 de ani, iritat evident atât de rezultatul final, cât și de tratamentul la care a fost supus pe Wanda Metropolitano.

Cristiano Ronaldo făcuse același gest și către fanii lui Atleti, atât în timpul partidei, cât și la finalul duelului de la Madrid, unul în care toți susținătorii bianconerilor așteptau minuni de la jucătorul cumpărat pentru 100 de milioane de euro.

Program faze finale UEFA Champions League 

  • Sferturi de finală Liga Campionilor 2018-2019: 9/10 aprilie (turul) – 16/17 aprilie (returul);
  • Semifinale Liga Campionilor 2018-2019: 30 aprilie/ 1 mai (turul) – 7/8 mai (returul);
  • Finala UEFA Champions League – Madrid, Wanda Metropolitano – 1 iunie;