K-1 Max Final Four: Victorie pentru Olar, înfrângere pentru Lazăr VIDEO

Fostul castigator al selectilor organizate de clubul de fotbal Ajax Amsterdam in Romania, Miodrag Olar, a debutat cu dreptul in 2014 si s-a impus in super-fight-ul pe care l-a disputat in cadrul galei K-1 Max Final 4, care a avut loc sambata seara la Baku, in Azerbaidjan. Romanul a trecut chiar de favoritul local Babek Rustamov.

24 feb. 2014, 14:39
K-1 Max Final Four: Victorie pentru Olar, înfrângere pentru Lazăr VIDEO

Un alt roman prezent pe card, Daniel Lazar, a pierdut la puncte, la capatul a trei reprize echilibrate, chiar cu un plus pentru roman, confruntarea cu turcul Samet Kesser, scrie luptatorii.ro.

Altadata un show grandios, finala K-1 Max din acest an a fost un eveniment modest, aratand inca o data faptul ca brandul e singurul ramas din marea promotie japoneza care ne trezea in fiecare sambata dimineata pentru a urmari finalele de la Yokohama si Tokyo.

Cu o productie de mana a doua, evenimentul l-a avut ca erou principal pe thailandezul Buakaw, de altfel singurul erou ramas in K-1, cel care l-a invins la punct pe sud-coreeanul Sung-Hyun Lee, asigurandu-si astfel un loc in finala.