Kamara, anunţ cutremurător. „Fiul meu a făcut stop cardiac”

Kamara are un băiețel din relația cu Oana, care s-a confruntat cu diverse probleme încă de la naștere. Cântărețul a făcut mărturisiri cutremurătoare despre micuțul Leon, care făcuse stop cardio-respirator chiar în timpul alăptării.

15 mart. 2019, 10:14
Kamara, anunţ cutremurător. „Fiul meu a făcut stop cardiac”

„Dacă aş avea doar o carte de tras, de exemplu, aş schimba ziua în care s-a născut Leon şi s-o fac pe fosta mea soţie să nu mai plece la mare, ca Leon să se fi născut la Bucureşti prin cezariană daca era în ziua respectivă. Ea nu avea voie să nască natural, trebuia să o facă prin cezariană şi apoi nu l-au pus nici la incubator şi a făcut un stop cardio-respirator când l-a alăptat şi de aici problemele. Fiindcă el s-a născut sănătos, numai că era micuţ. Aceea ar fi ziua când aş vrea să ajung. Pe 24 mai, seara, pentru că pe 25 a născut, pe la 6 dimineaţa”, a declarat Kamara, potrivit click.ro.

Citeşte şi Doliu în presă! Un jurnalist important al României A MURIT. Avea doar 30 DE ANI

Kamara, scrisoare răvășitoare pentru fiul bolnav și fosta soție, Oana

Oana și Kamara au divorțat anul trecut, după un mariaj presărat cu bune și rele. Frumoasa brunetă i-a oferit artistului un moștenitor, însă, din nefericire, micuțul Leon are probleme grabe de sănătate: paralizie cerebrală De altfel, acesta este și motivul pentru care cântărețul a acceptat provocarea „Ferma” 2019! Rămas în show-ul de la Pro TV după primele, Kamara i-a scris o scrisoare emoționantă fiului său, dar și fostei sale soții.

Prezentatoarea Mihaela Rădulescu a fost cea care a citit scrisoarea artistului către cei de acasă, la telefon: „Începe așa: Leonuț, iubitul meu băiețel, tata te iubește nespus de mult. Pentru tine sunt aici, leuțul meu, ai grijă de mămica ta minunată și nu o supăra, că te iubește mult. Te iubesc, Leon! Și scrie mare aici: Oana, îți mulțumesc mult pentru tot”.