Kamara, dat de gol de AMANTĂ. Dezvăluiri INTIME ale tinerei care i-a stricat CASA

Oana și Kamara sunt căsătoriți și au un copil împreună. La scurt timp după ce s-a vehiculat despre cei doi că vor divorța, s-a aflat și adevăratul motiv.

30 ian. 2018, 06:44
Kamara, dat de gol de AMANTĂ. Dezvăluiri INTIME ale tinerei care i-a stricat CASA

Kamara a călcat strâmb, după ce i-a căzut cu tronc o brunetă cunoscută în mall. Mădălina are 24 de ani, este din Braşov şi, de aproape o lună, este amanta lui Kamara. Tânăra a vorbit la o televiziune cum a ajuns să fie amanta cântărețului.

Un artist celebru şi-a stabilit deja divorţul. Detalii din interiorul cuplului distrus la început de 2018 FOTO

„Locuiesc în Braşov, sunt manichiurista… Îmi place să mă plimb… Acum prin Bucureşti… La mall, prin parc… Acum trei săptămâni am început relaţia cu Kamara. Ne-am cunoscut în mall, la Braşov. Eram la o promoţie de ţigări electronice, prezentam alături de o colegă. Acolo l-am întâlnit. Am luat pauză de masă, Kamara s-a dus să vadă nişte pantofi. Mă uitam la el. El e, nu e el? Am ieşit din mall, cu colega mea. El a venit, s-a băgat în seamă cu noi. I-am dat numărul de telefon, mi l-a dat pe al lui… L-am sunat după muncă. Eu voiam să mă întâlnesc cu el, colega mea, nu! Ne-am întâlnit… ne-am sărutat puţin, aşa…”, a dezvăluit Mădălina.

Un cuplu celebru din showbiz divorţează. Cine a decis să îşi spună „adio” la început de an

„El a plecat acasă, la Bucureşti. Am mai vorbit la telefon. Week-end-ul următor a revenit la Braşov. Vorbeam mult la telefon… În jur de cinci ore. Cam aşa. Eu ştiam de la el că este separat de soţie. Nu am intrat în detalii, nu mă priveau pe mine. Nu mă consider amantă… Suntem într-o perioadă în care ne cunoaştem. Vedem ce o fi pe parcurs. Nu pot spune îndrăgostită, e o perioadă în care ne placem”, a mai spus fata.