Kamara desființează show-urile Power Couple și Insula de 1 milion: „Nu am văzut nicio emisiune”

Kamara desființează show-urile Power Couple și Insula de 1 milion. Artistul rămâne fan Survivor, chiar dacă au mai apărut și alte emisiuni noi. Acesta spune că n-a urmărit nicio emisiune din cele două, însă nici nu este curios să vadă despre ce este vorba.

25 mart. 2024, 14:07
Kamara desființează show-urile Power Couple și Insula de 1 milion: „Nu am văzut nicio emisiune”
Kamara desființează show-urile Power Couple și Insula de 1 milion

Kamara desființează show-urile Power Couple și Insula de 1 milion. Chiar dacă nu s-a numărat printre concurenții ofertați să meargă la Survivor All Stars, artistul rămâne fanul acestui show, la care a și participat.

Citește și: Kamara și Gabriella Nastas nu s-au mai putut ascunde. Au recunoscut totul: „E primul nostru bebeluș”

Kamara desființează show-urile Power Couple și Insula de 1 milion

Zani si Ștefania. Ei îmi plac… Sută la sută, fără să greșesc ceva, am anticipat tot ce se întâmplă acolo, de la aliate, la eliminări. Pentru că am fost acolo. Am văzut toate edițiile de până acum. Și știu cum joacă concurenții”, a mărturisit Kamara pentru Cancan.ro.

Artistul spune că nu a ratat nicio ediție a Survivor. În schimb, tot el dă de înțeles că noile reality show-uri apărute în grila de programe ale posturilor concurente, mai precis Power Couple, de la Antena 1, și Insula de 1 milion, de la Kanal D, nu l-au atras încât să le urmărească.

Nu am văzut nicio emisiune până acum. Eu rămân un Survivor. Sărbătorim 20 de ani de când există trupa Alb_negru. Pregătim piese noi. Avem un concert mare, la Vâlcea. Și avem, de asemenea, în plan și un spectacol mare, la București. Sărbătorim 20 de ani de când există trupa Alb_negru. Pregătim piese noi. Avem un concert mare, la Vâlcea. Și avem, de asemenea, în plan și un spectacol mare, la București”, a completat Kamara.