Kamara face un apel disperat pentru salvarea fiului său. Mesajul artistului pentru oamenii cu suflet VIDEO

Cunoscut artist Kamara face un apel pe internet, pentru Leon, băiețelul său. Kamara a lansat un apel pe Facebook prin care îi roagă pe cei care vor să ajute să doneze bani. Artistul mai are nevoie de 100.000 de euro pentru micuțul Leon, bani care i-ar putea da șansa să meargă.

16 feb. 2020, 06:40
Kamara face un apel disperat pentru salvarea fiului său. Mesajul artistului pentru oamenii cu suflet VIDEO

Kamara a vorbit la România TV despre fiul său, Leon. „Suntem trup şi suflet alături de el, eu şi mama lui. Deocamdată noi suntem picioarele lui, prin noi merge. Este mult mai bine acum, după şase operaţii, de aceea şi postez multe filmuleţe cu el, pentru a le arăta şi altor părinţi. Aceste progrese îi motivează şi mai mult pe părinţii care au astfel de probleme cu copiii lor. În momentul de faţă, ţinând seama că mai avem nevoie de două operaţii foarte importante, estimez că mai avem nevoie de în jur de 100.000 euro„, a spus Kamara, la România TV.

Totodată, Kamara a lansat şi un apel pe Facebook, unde a scris: „Leon e un Campion. Un Învingător care a reușit să facă progrese mari în câteva luni, cum nu a reușit în 3 ani. Tratamentele cu Celule Stem împreună cu Kinetoterapie și cu Ergoterapie au dat rezultate mari. Acum urmează alți pași: Miofibrotomia la Barcelona, la Clinica Essentis și apoi Rizotomia Dorsală în Statele Unite, la Doctorul Park.

Vom face tot ce ne stă în putință încât Leon să meargă pe picioarele lui cu Voia Bunului Dumnezeu. A știi să fii om, înseamnă mai întâi de toate să te uiți în jurul tău și să faci atât bine cât poti. A face bine e o filosofie de viață„.

Leon s-a năcut cu tetrapareză spastică, afecţiune care nu îi permite să meargă şi să îşi mişte mâna stângă, iar tatăl lui, Kamara, luptă din răsputeri să-l vadă vindecat.

De la opeație la operație copilul a început să facă mari progrese, dar mai trebuie să facă câteva vizite la clinici din străinătate pentru a se vindeca complet.