Kanye West HUIDUIT în timpul unui concert la Londra. Ce a făcut de i-a enervat pe fani

Rapperul american Kanye West a fost huiduit de spectatori în timpul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, la Wireless Festival din Londra, după ce şi-a întrerupt recitalul cu un discurs plicticos.

05 iul. 2014, 10:10
Kanye West HUIDUIT în timpul unui concert la Londra. Ce a făcut de i-a enervat pe fani

Kanye West a fost întâmpinat cu huiduieli din partea mulţimii plictisite de un discurs neaşteptat de 20 de minute, pe care rapperul l-a susţinut în mijlocul concertului, pentru a-şi exprima nemulţumirea faţă de discriminarea cu care se confruntă în industria modei, informează contactmusic.com, potrivit Mediafax.

„N-o să menţionez alte nume în afară de Nike, Louis Vuitton şi Gucci. Nu mă discriminaţi doar pentru că sunt un negru care compune muzică. Nu dau doi bani pe salvarea imaginii şi pe ceea ce trebuie să însemne, pentru mine contează să îmi trăiesc visul”, a spus printre altele Kanye West, care a apărut pe scenă purtând o mască împodobită cu pietre preţioase.

CITEŞTE ŞI Kim Kardashian, MESAJ EMOŢIONANT pentru Kanye West de ziua lui de naştere

Însă publicul nu a fost extrem de interesat de discursul despre modă al rapperului, iar la un moment dat spectatorii au început să plece, iar unii l-au huiduit.