Karim, în lacrimi. „Ce poate fi mai dureros decât să aştepţi să-ţi moară unul dintre părinţi”

Durere fără margini pentru un artist de la noi, acesta fiind, de ceva vreme, într-o situație cât se poate de dificilă. Mai exact, tatăl cântărețului e internat după ce a primit un diagnostic sumbru de la medici: are cancer hepatocelular, la fel cum a avut și Denisa Răducu.

04 mart. 2018, 13:03
Karim, în lacrimi. „Ce poate fi mai dureros decât să aştepţi să-ţi moară unul dintre părinţi”

Dupa ce a dezvăluit în presă, anul trecut, cum a fost amenințat cu moartea și cum a fost hărțuit chiar de frații lui și de un cumnat, artistul Karym trece, din nou, prin clipe de coșmar, scrie spynews.ro.

Citeşte şi Poliţia franceză a reţinut un bărbat ce ar avea legătură cu atacul de pe Champs-Elysees

Mai exact, în urmă cu două săptămâni lumea artistului a fost dată peste cap, atunci când tatăl lui a fost diagnosticat cu carcinom hepatocelular, o boală cumplită a ficatului care a răspus-o și pe Denisa Răducu. Carcinomul hepatocelular (cancerul hepatic primar) este o afecțiune cu mortalitate ridicată, speranța de viață a pacienților nedepășind 20 de luni din momentul diagnosticării.

„Ce poate fi mai dureros decât să „aștepți” să-ți moară unul dintre părinți? Să pierzi un părinte e o tragedie, însă, să știi că îl pierzi în fiecare zi și să trăiești cu gândul că e posibil oricând să nu îți mai răspundă la telefon, trăiești cu adevărat o dramă până când inevitabila tragedie se va produce. Acum, Karym timp pentru el și carieră nu mai are, prioritățile sunt altele pentru o perioadă”, ne-au declarat surse din anturajul lui Karym.

Karym s-a facut remarcat când a lansat „Anonim” alături de Mellina. La finalul anului trecut a lansat alături de Celia piesa „La doua capete”.