Karma ta în funcţie de anul în care te-ai născut

Publicat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 16:01 // Actualizat: Vineri, 24 Ianuarie 2020 16:01 // Sursa: romaniatv.net

Karma înseamnă acțiune, muncă sau faptă, se referă, de asemenea, la principiul spiritual al cauzei și efectului în care intenția și acțiunile unui individ (cauză) influențează viitorul acelui individ (efect). Intenția bună și faptele bune contribuie la karma bună și la renașterea mai fericită, în timp ce intenția rea și faptele rele contribuie la karma reași la renașterile rele.

Karma înseamnă acțiune, muncă sau faptă, se referă, de asemenea, la principiul spiritual al cauzei și efectului în care intenția și acțiunile unui individ (cauză) influențează viitorul acelui individ (efect). Intenția bună și faptele bune contribuie la karma bună și la renașterea mai fericită, în timp ce intenția rea și faptele rele contribuie la karma reași la renașterile rele.

Indiferent ce fel de karma ai adus în această viață, o poți schimba. Sensul literal al karmei „acțiune" implică potențialul schimbării.  Horoscopul zilnic oferă indicii grozave pentru crearea de karma bună în fiecare zi. Acestea evidențiază potențialele obstacole cu care vă veți confrunta în timpul zilei și vă oferă sfaturi înțelepte despre cel mai bun mod de a le face față.

Anul în care te-ai născut spune multe despre cine ești și unde mergi în această viață. Totuși, potrivit numerologiei, se poate spune și despre cine ai fost într-o viață anterioară. În numerologie, Pitagora credea că fiecare număr vibrează energie. Vibrațiile numerelor sunt cele care dictează cine am fost,sau cine urmează să devenim.

Numerele din anul tău de naștere dezvăluie indicii ascunse despre lecțiile pe care le-am trăit în viețile trecute. În numerologie, se crede că sufletele noastre sunt nucleu, dar corpurile noastre se reîncarnează de multe ori pentru a evolua în continuare. În fiecare viață, învățăm lecții noi, dar nu suntem perfecți. Pe parcurs, facem greșeli și abuzăm de darurile noastre naturale. Folosind anul de naștere, vom putea identifica lucruri din viețile noastre anterioare. Înțelegerea acestor greșeli din trecut vă permite să echilibrați și să vindecați karma în viața voastră prezentă.

Tibetanii considerau că sufletul nostru se reîncarnează de 9 ori. Fiecare reîncarnare pe care o avem vine alături de mai multe încărcări karmice. Acestea încărcări sunt legate de sănătate, relații, activități și caracter. Afla în funcție de anul în care te-ai născut ce fel de karma ai!

  • 1936;1945;1954;1963;1972;1987;1990;1999;2008 caracterul tău este unul neliniștit si pesimist, pe de-o parte și ambițios într-o mică măsură. Ești o fire deschisă și prietenoasă dar și încăpățânată.

Citeste articolul complet pe Clair.ro

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
horoscop horoscop special karma zodii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
21 Feb
noapte 1 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H