Karma zodiilor. Cum poţi să-ţi deblochezi karma în funcţie de zodie. Sfaturi de la înţelepţii tibetani

Karma este bagajul de fapte, bune sau rele, pe care îl cărăm cu noi de la o încarnare la alta și care ne ajută sau, dimpotrivă, ne blochează evoluția în viaţa actuală. Karma poate fi atât individuală, cât şi colectivă, în funcţie de semnul zodiacal.

14 oct. 2021, 07:00
Karma zodiilor. Cum poţi să-ţi deblochezi karma în funcţie de zodie. Sfaturi de la înţelepţii tibetani

Karma zodiilor. Nu putem controla karma cu care venim în această viaţă, dar cu siguranţă avem control asupra acţiunilor pe care le întreprindem şi care pot schimba karma. Fiecare dată de naştere are o sarcină karmikă. Înţelepţii tibetani consideră că există 12 înţelepciuni care se potrivesc fiecarei zodii, pe care, dacă le respectăm, avem şansa de a avea viaţa pe care ne-o dorim, scrie arq.ro.

Karma zodiilor BERBEC. Reîncarnarea

Berbecul luptă din greu cu demonii interiori şi cu tentaţiile exterioare. În fiecare viaţă pe care o trăieşte, Berbecul este dator să își îmbunătățească abilitățile, să devină o persoană mai bună și să renunțe la ego. Având energia războinicului Marte, aceşti nativi fug cât văd cu ochii de monotonie.

Înțelepciunea pentru Berbec: Trăieşte prezentul şi uită eşecurile! Analizează-ţi cu atenţie trăirile interioare, meditează asupra lor, apoi mergi mai departe şi bucură-te de fiecare lucru bun care ţi se întâmplă.

Karma zodiilor TAUR. Spiritul în persoană

Taurii se bucură de protecţia planetei Venus, zeița iubirii. Ei reprezintă înțelepciunea creșterea și înțelegerea absolută. Taurul are mare nevoie să fie tot timpul în contact cu sinele interior.

Înțelepciunea pentru Taur: Nu îţi ascunde fricile în spatele naturii rebele. Acționează, gestionează-ţi trăirile, emoţiile şi energia, găseşte-ţi echilibrul! Doar aşa poţi rezolva orice problemă.

Citeste si Horoscop special. Cele patru zodii pe care soarta le răsfaţă până la sfârşitul anului

Karma zodiilor GEMENI. Totul ține de evoluția spirituală

Gemenii sunt ființe duale, situându-se undeva la granița dintre cunoașterea spirituală și cea pământeană. Guvernatorul lor este planeta Mercur, care îi face să fie plăcuți, inteligenți, curioși, dar şi capricioși și, nu de puţine ori, veritabili mincinoși.

Înțelepciunea pentru Gemeni: Ca să îţi atingi scopurile, fii realist! Nu lua hotărâri imediat, analizează lucrurile înainte de a te arunca cu capul în faţă. Vei vedea cum totul se va rezolva ca prin minune.

Karma zodiilor RAC. Încarnarea omului

Nativii din semnul Racului sunt încarnarea spiritului în trup de Om. Pentru a se feri de necazuri, Racii se închid în propria carapace și nu se regăsesc decât în mijlocul familiei și prin meditație.

Înțelepciunea pentru Rac: Chiar dacă îţi doreşti să fii tot timpul în centrul atenţiei, asta nu este bine deoarece tinzi să devii posesiv. Eşti o fire autoritară, iar dacă nu reuşeşti să îţi găseşti echilibrul, toată lumea va fugi de tine.

Karma zodiilor LEU. Cunoașterea Universului

Nativii din Leu sunt foarte atraşi de partea materială. Leii sunt persoane de succes cu o mentalitate de lideri absoluți. Vor putea ajunge sus de tot atunci când vor renunţa la invidie.

Înțelepciunea pentru Leu: Eşti mereu centrul universului, dar dacă nu ai grijă la energiile care te înconjoară, te poţi afunda în probleme. Din când în când, pleacă urechea şi la sfaturile altora.

Karma zodiilor FECIOARĂ. Materialul și fizicul

Fecioarele sunt melancolice și se gândesc mereu la trecut. Au o gândire analitică excelentă și vor întotdeauna mai mult de la viață.

Înțelepciunea pentru Fecioară: Din când în când, încearcă să renunți la grija excesivă pentru dumneavoastră și începe să ai grijă și de alții. Ți-ar prinde bine, spre exemplu, să participi la acțiuni umanitare.

Karma zodiilor BALANȚĂ. Începe expansiunea

Balanțele caută echilibrul între spirit și materie, între armonie și dezacord. Sunt persoane plăcute, calme, active, sociabile, care vor să descopere cunoașterea universală.

Înțelepciunea pentru Balanță: Îți vei putea depăși condiția doar atunci când vei îndrăzni să îţi asumi riscuri, să te analizezi, să nu rămâi blocat în eşecuri, ci să-ţi înveţi lecţia şi să treci mai departe.

Citeste si Horoscop karmic pentru iarna 2021. Cinci zodii vor avea parte de noroc cu carul în mai multe sectoare de viaţă

Karma zodiilor SCORPION. Viață eternă

Scorpionilor le-ar plăcea să fie nemuritori deoarece sunt cei mai mari iubitori de plăceri pământene. Nu sunt atrași de înălțimile spiritualității pentru că nu își pot controla impulsurile carnale.

Înțelepciunea pentru Scorpion: Învaţă să nu-ţi risipeşti energia, ci să o canalizezi pe lucruri care te împlinesc, care îţi fac plăcere. Nu exagera în nimic, controlează-ţi plăcerile și totul va fi bine. În caz contrar, poţi ajunge la autodistrugere.

Karma zodiilor SĂGETĂTOR. Maturitatea absolută

Săgetătorii reprezintă lupta dintre spirit și materie. Ei sunt spirite justiţiare și vor tot timpul să facă dreptate în lume. Se bazează pe justiția divină și își trăiesc viață în consecință. Vor să aibă posesiuni materiale, vor să se bucure de succes, dar, în același timp, nu uită să fie generoşi cu cei mai puţin norocoşi ca ei.

Înțelepciunea pentru Săgetător: Nu îţi risipi energia căutând răspunsuri în prea multe locuri. Vei găsi totul chiar în interiorul tău.

Karma zodiilor CAPRICORN. Cunoașterea absolută

Tot ce au obţinut în viaţă Capricornii au obţinut cu muncă multă şi sacrificii. Ei muncesc în tăcere și trăiesc în solitudine, dar știu că au nevoie de oameni pentru a se dezvolta.

Înțelepciunea pentru Capricorn: Renunță la megalomanie și despotism şi foloseşte-ţi energia pentru a te dezvolta spiritual.

Karma zodiilor VĂRSĂTOR. Alegeri universale

Nativii din Vărsător sunt persoane realiste și nu își fac iluzii. Întotdeauna își asumă responsabilitatea pentru ceea ce fac și înțeleg perfect legile universale.

Înțelepciunea pentru Vărsător: Poate că, uneori, ai senzaţia că nimeni nu te înțelege. Ai multă dragoste de oferit și trăieşti tot timpul cu teamă că cei apropiaţi te vor trăda. Nu lăsa această frică să-ţi acapareze viaţa. Acceptă faptul că unele lucruri nu le poţi schimba, iar dacă lumea decide să te trădeze, tu nu poţi face nimic să schimbi această decizie a ei. Deci la ce bun să-ţi laşi viaţa condusă de temeri atât timp cât majoritatea lucrurilor nu sunt în controlul tău?

Karma zodiilor PEŞTI. Revenirea la lumină

Peștii sunt simbolul renașterii. Sunt singuri, însă sunt uniți cu tot Universul. Ei sunt simbolul părăsirii vieții materiale, dar și simbolul renașterii în lumea spirituală. Când ciclul este complet, corpul uman trece în neființă, însă spiritual se începe un alt ciclu, al purificării.

Înțelepciunea pentru Pești: Viață pe care o trăieşti are, cu certitudine, multe dificultăți, însă numai iubirea te va ajuta să te reînnoieşti din punct de vedere emoțional.